A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

6 ЛИПНЯ 2021 РОКУ В ПАРКОВІЙ ЗОНІ СЕЛИЩНОГО БУДИНКУ КУЛЬТУРИ ВІДБУЛОСЯ СВЯТО ІВАНА КУПАЛА

Дата: 07.07.2021 16:28
Кількість переглядів: 502

       Ніч на Купала в смт. Чорнобай справді виявилася чарівною. За селищним будинком культури розгорнулося ціле містечко купальських забав та традицій. Покошена пахуча трава, прибрана сцена, обабіч якої розташувалося купальське деревце, дівчата у віночках та вишиванках, різноманітні купальські зони – все це разом створювало неймовірну атмосферу свята.

Фото без опису

      Бібліотекарі Публічної бібліотеки запрошували гостей на майстер-клас з плетіння віночків та виготовлення ляльки з природничого матеріалу. На цій же локації проходив і флешмоб по створенню величезного купайлівського вінка.  Учасники навчалися, ділилися досвідом та отримували максимальний заряд позитивних емоцій.

Фото без опису

Фото без опису   

      А скільки бажаючих було, щоб сфотографуватися біля тематичної фотозони, створеної працівниками селищного будинку культури! Мабуть, ще довго сторінки соціальних мереж будуть прикрашати ці яскраві світлини. Протягом всього вечора маленькі красуні реєструвалися на конкурс «Довга коса» та з нетерпінням і неабияким хвилюванням чекали результатів. Маленькі гості свята розважалися на атракціонах і батутах та ласували морозивом, а дорослі смакували шашликом та іншими смаколиками.

Фото без опису

     З чарівним літнім святом присутніх привітав ведучий заходу Андрій Купчин та запросив до вітального слова Чорнобаївського селищного голову Сергія Любивого.

Фото без опису

     Окрасою святкового концерту були надзвичайно талановиті вихованці дитячої школи мистецтв та солісти СБК. Цікавою та колоритною була і конкурсно-розважальна програма.  Запальна музика та чудові пісні запрошували бажаючих до танцю, тож після запалення купальського вогнища та святкового феєрверка і дорослі, і малі хвацько «давали лиха закаблукам». 

Фото без опису       

         До самого ранку чути було гомін, сміх та веселощі на вулицях селища. Цікаво, чи цієї ночі хтось знайшов ЇЇ.... ЧАРІВНУ КВІТКУ ПАПОРОТІ?

За інформацією відділу культури, молоді та спорту


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь