A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Добре слово про добрі справи

Дата: 12.07.2021 15:32
Кількість переглядів: 524

  Безкорислива допомога іншим – це благородно. Про добрі вчинки можна говорити багато, можна обіцяти покращити життя на селі, а можна просто взяти і зробити. Наші мешканці  не стоять осторонь, а активно допомагають розвиватися громаді.

Фото без опису

         Ось, декілька днів назад було організовано захід Олександром Шепелем – депутатом Чорнобаївської селищної ради. Так, за ініціативи депутата та його однодумців, було прибрано прибережну зону річки Ірклій в селі Савківка. Проведені значні обсяги робіт по вирівнюванню території річки та розчищено берегову зону, завезено на пляжну зону пісок. А щоб відпочинок для жителів і гостей громади був цікавим - на березі річки, створені комфортні умови для відпочинку: встановлено альтанку, столики, лавочки, туалет, баки для сміття, облаштовано майданчик для гри у пляжний волейбол.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

         Кажуть люди:  добрі справи не часто помічають та швидко про них забувають, але це не так.  Дякуємо Олександру Шепелю та кожному, хто долучився до цієї ініціативи, за ваше не лише бажання зробити нашу громаду чистішою, красивішою, а й практично, своїм трудом, своїми силами ви довели свою любов до землі, на якій живете! Завжди слід памятати, що зроблена добра справа, навіть не значна, окриляє і душевно збагачує. Бажаємо усім Вам міцного здоровя, добробуту, наснаги на добрі справи!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь