A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

15 липня відбулося засідання комісії з питань легалізації виплати заробітної плати, своєчасності сплати податків, інших обов’язкових платежів та зайнятості населення.

Дата: 15.07.2021 16:17
Кількість переглядів: 316

          Відповідно до порядку денного засідання, членами комісії обговорений стан справ щодо дотримання вимог законодавства про працю в частині оформлення трудових відносин з найманими працівниками та встановлення гарантій оплати їх праці. Адже в умовах гострого дефіциту вільних вакансій люди, бажаючи працевлаштуватися, досить часто змушені погоджуватися на будь-які умови, запропоновані роботодавцем. Часто роботодавці пропонують нелегальне працевлаштування і більш високу заробітну плату в «конверті». Працівник, погоджуючись на такі взаємовигідні, як йому здається, умови праці, стає повністю безправним перед роботодавцем, тому що відповідно до нього не діють жодні державні гарантії, передбачені трудовим законодавством. Тому діяльність комісії і спрямована на виявлення та усунення подібних явищ. 

          За результатами засідання комісії напрацьовано план подальших спільних дій щодо вирішення питання легалізації найманої праці та забезпечення виплати гарантованої державою заробітної плати.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь