A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Україна - це Ми!

Дата: 13.08.2021 09:05
Кількість переглядів: 379

     Діти мають велику творчу уяву. Вони невиправні мрійники й романтики й на крилах мрій можуть перенестися у будь-які краї. Ось таку казку подарували наші діти нам у експозиції малюнків  «Україна – це ми!». Участь у конкурсі брала творча молодь усієї нашої громади. Творча робота згуртувала усіх: дітей, батьків, викладачів. Переможці творчого проекту зобразили та представили свої малюнки на стіні. Нас вразили яскраві барви, зворушливі сюжети малюнків. Діти показали своє бачення прекрасного.

Фото без опису

       Представлена виставка малюнків юних обдарувань не залишила нікого байдужими. На очах перехожих повставали малюнки про нашу державу, в зміст яких діти вклали свій погляд на сьогодення і побажання миру, єдності та добра Україні: сонце, жовто-блакитний прапор, калина, нащадки І.М.Піддубного. 

Фото без опису

         Усі творчі роботи не тільки продемонстрували знання народних образів-символів, глибину й силу українського духу, а й показали своє бачення сучасних проблем країни. Майже усі маленькі шедеври ілюстрували бажання миру та щастя нашій Батьківщині. Усі творчі роботи були об’єднані спільною ідеєю : Україна – це кожен з нас, Україна – це ми! 

Фото без опису

        Подяки за художній талант, патріотизм, активну громадянську позицію та особистий внесок у процвітання селища Чорнобай та з нагоди 30 річчя Незалежності України та грошову винагороду вручив селищний голова Сергій Любивий керівникам гуртків центру дитячої та юнацької творчості Стеблині Ользі Петрівні, Кириченко Інні Василівні та усім учасникам проекту. 

Фото без описуФото без опису

      Від спонсорів  свята ПП «Імперіал плюс» та Чорнобаївське РайСТ діти отримали також грошову винагороду та солодощі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь