A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Всеукраїнське свято богатирської сили на призи пам'яті Івана Піддубного

Дата: 17.08.2021 08:16
Кількість переглядів: 296

   В селі Красенівка, на малій батьківщині Івана Максимовича Піддубного, відбулося Всеукраїнське свято богатирської сили. Цьогорічне свято ювілейне, бо святкується 150-річчя з дня народження славетного борця, який виступав майже 30 років без поразок.

Фото без опису   Глибоко шануючи пам'ять людини-легенди, чемпіона-чемпіонів, видатного спортсмена всіх часів і народів, всесвітньо відомого атлета і непереможного борця, до Красенівки з’їхалося безліч відомих і шанованих гостей з різних куточків України – політики і бізнесмени, представники духовенства, очільники Золотоніщини, Уманщини, голови ОТГ, керівники господарств. Всі прибули ще раз вшанувати пам'ять видатного богатиря, відомого на увесь світ та подивитися змагання на визначення найсильнішої людини.

Фото без опису

  Окрім традиційного турніру із греко-римської боротьби (цього разу абсолютним чемпіоном турніру  став Олександр Чернецький) проводилися й інші змагання та конкурси де справжні богатирі змогли випробувати себе. 

Фото без опису

Фото без опису

   Для гостей свята була підготовлена і спеціальна зона відпочинку - Спаський ярмарок із різноманіттям гостинців від сільських громад, показ українського вбрання з представленням «Краса по-українськи», «Козацькі забави», караоке на толоці, конкурс з приготування шуликів, виставка-продаж виробів майстрів декоративно-прикладного мистецтва, сувенірної продукції, робота торгівельних точок.

Фото без опису

Фото без опису

  І про наймолодших гостей свята потурбувалися організатори: для дітей підготували цікаву конкурсну програму, квести, виступи вихованців Центру творчості, Школи мистецтв, працювали батути, атракціони.

   Великий  інтерес  у глядачів викликало богатирське шоу «Найсильніша людина свята – 2021»,  за результатами якого переможцем вчетверте  став житель Красенівки Роман Науменко.

Фото без опису

  Завершалося свято благодійним аукціоном з продажу картин із зображеннями відомого борця, кошти від продажу яких підуть на лікування 6-річному жителю Чорнобаю Артему Івлєву.

 Свято завершилося святковим концертом за участю кращих колективів Золотоніського району, яскравим феєрверком  та дискотекою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь