A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Про виплату одноразової грошової допомоги

Дата: 17.08.2021 15:43
Кількість переглядів: 231

ЯК ВИПЛАЧУВАТИМУТЬ 2000 ГРН. НА ДІТЕЙ ДЛЯ ПІДГОТОВКИ ДО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

 

 

       За ініціативи Президента Володимира Зеленського Уряд 4 серпня  2021 року прийняв постанову Кабінету Міністрів України «Деякі питання соціальної підтримки багатодітних малозабезпечених сімей», яка 6 серпня офіційно опублікована в «Урядовому кур’єрі».

    Постановою передбачено виплату одноразової грошової допомоги на дітей з багатодітних малозабезпечених сімей для підготовки до навчального року у сумі 2 тисячі гривень на кожну дитину,  яка станом на 1 серпня 2021 року має вік 6-18 років (включно). Жодного звернення подавати не потрібно. 

     Розмір одноразової грошової допомоги не включатиметься під час обчислення всіх видів соціальної допомоги та житлових субсидій, які відповідно до законодавства надаються залежно від сукупного доходу сім’ї (домогосподарства).

      Одноразова грошова допомога:

  • виплачуватиметься багатодітним сім’ям, які станом на 1 серпня 2021 року є одержувачами державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям;
  •  призначатиметься на кожну дини ту з багатодітної малозабезпеченої сім’ї, яка станом на 1 серпня 2021 року має вік 6-18 років (включно).

       Виплата одноразової грошової допомоги проводиться структурними підрозділами з питань соціального захисту населення за матеріалами справ одержувачів державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям з числа багатодітних сімей без звернення таких одержувачів.

   Структурні підрозділи з питань соціального захисту населення перерахують бюджетні кошти на рахунки одержувачів державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, відкриті в установі уповноваженого банку, або через виплатні об’єкти АТ  «Укрпошта»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь