A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Урочистості з нагоди Дня Прапора та Дня Незалежності України

Дата: 24.08.2021 10:48
Кількість переглядів: 384

   Серпень - особливий місяць, бо він несе нам чудові свята - День Прапора та День Незалежності України.

   День Державного прапора – це свято всіх поколінь українців. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий, часом героїчний, часом трагічний шлях. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня. Патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національного єднання народжується в наших серцях, коли звучить Державний гімн і майорить Державний прапор.

   Сьогодні, 23 серпня,  в переддень 30-ї річниці Незалежності України та з нагоди Дня Державного Прапора України Чорнобаївська селищна рада долучилась до святкування.      На центральній площі селища відбулось урочисте підняття однієї з головних державних символік нашої держави.

   Цю почесну місію надали вчителю математики Чорнобаївської гімназії Сергію Муньці.

   Після цього усіх зі святом тепло привітав перший заступник  селищного голови Олег Мурав’я, який побажав нашій державі та громаді миру, спокою та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у всіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України.

   Урочистості продовжила церемонія відзначення та вручення сертифікатів кращим працівникам трудових колективів, жителям  Чорнобаївської громади, які своєю працею, творчою та громадською діяльністю зробили вагомий внесок в соціально-економічний і культурний розвиток громади та досягли високого професіоналізму і визначних успіхів у праці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь