A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Серпнева конференція освітян Чорнобаївської громади

Дата: 01.09.2021 15:25
Кількість переглядів: 276

      30 серпня 2021 року  у Чорнобаївській громаді відбулася серпнева конференція педагогічних працівників.

     В ході роботи конференції взяли участь: селищний голова Сергій Любивий, заступники голови Олег Мурав`я та Володимир Семенов, начальник відділу освіти Валентина Чорногор та голова організації Профспілки працівників  освіти і науки Наталія Ткаченко.

        Захід був насичений: обговорювали зміни в освітній галузі, презентували досягнення, визначили вектори та пріоритети розвитку освіти.

      З вітальним словом до педагогів звернувся голова селищної ради Сергій Любивий, який зазначив, що вчитель - це не професія, це покликання, яке надихає, дає сили та ідеї. Це особливе відчуття значимості, яке присутнє у кожного, хто пов’язаний із дітьми. Традиційно не обійшлося без нагородження кращих освітян громади. Тож за високий рівень підготовки здобувачів освіти до зовнішнього незалежного оцінювання селищний голова відзначив грамотами селищної ради педагогічні колективи Чорнобаївської гімназії, Красенівського, Великоканівецького НВК, Великобурімської ЗОШ та вчителя географії Копицю Віру Григорівну за якісну підготовку до ЗНО випускників Чорнобаївської гімназії.

Фото без опису

         Начальник відділу освіти  Валентина Чорногор виступила з розширеною доповіддю, в якій проаналізувала результати діяльності відділу освіти та закладів освіти громади щодо надання якісних освітніх послуг, зосередила увагу присутніх на аналізі виконання заходів, спрямованих на реалізацію діючих нормативних документів освітньої галузі, визначила проблемні моменти та поставила нові завдання на шляху роботи в Новій українській школі, а також привітала педагогів з початком нового навчального року.

           Сергій Васильович та Валентина Вікторівна вручили освітянам Чорнобаївської ТГ дипломи управління освіти та науки, а також грамоти Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників за високий рівень професіоналізму, значний внесок у навчання та виховання підростаючого покоління.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь