A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Чорнобаївські спортсмени СК Вікінг змагалися серед Еліти пауерліфтингу і вибороли нагороди на "Кубку Мирона ІІІ"

Дата: 20.09.2021 12:59
Кількість переглядів: 297

       18 вересня, в козацькому місті Миронівка, що на Київщині відбувся найграндіозніший Всеукраїнський турнір 2021 року - "Кубок Мирона ІІІ", з пауерліфтингу та окремих вправ. На помості за перемогу змагалися топові спортсмени з всієї України. Не виключенням стали і Чорнобаївські "Вікінги", які вкотре стали однією із самих чисельних команд та довели, що вони гідні бути присутніми і змагатися серед кращих. Організатори запропонували всім спортсменам найкращі умови для виступу, сильних суперників та призовий фонд в 50 000. грн.

Фото без опису

         Серед почесних гостей Кубку Мирона ІІІ були президент СК Вікінг, віце-президент федерації UPC  Григорій Петрович Душейко та селищний голова Чорнобаївської громади Сергій Васильович Любивий, які виступили з привітальним словом, а організатор Ігор Коцюба вручив особисту відзнаку для Григорія Петровича.

       За результатами виступів, в запеклій і безкомпромісній боротьбі, "Вікінги" здобули 13 нагород - 11 золотих медалей, 1 срібну, та взяли 1 Абсолютну першість. Хлопці та дівчата гідно представили свій клуб і рідну Черкащину.

Фото без опису

        Спортсмени висловлюють щиру вдячність за постійну фінансову і моральну підтримку президенту СК «Вікінг»  Душейку Григорію Петровичу. Завдяки його постійній підтримці, вже протягом трьох років, Чорнобаївський клуб займає лідируючі позиції серед силових команд України.

         Також спортсмени СК «Вікінг» дякують Чорнобаївському селищному голові  Любивому Сергію Васильовичу за підтримку команди та за активну позицію в розвитку спорту і здорового способу життя серед населення Чорнобаївської громади.

Фото без опису

Фото без опису

          Команда не зупиняється на досягнутому та продовжує готуватися, щоб вже через два тижні знову виступати у повному складі на Кубку України, скласти конкуренцію іншим командам та в черговий раз вибороти перемоги для Чорнобаївського краю.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь