A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

22  вересня  відбувся фестиваль ветеранських колективів Чорнобаївщини

Дата: 23.09.2021 10:37
Кількість переглядів: 236

             З нагоди відзначення Дня визволення Чорнобаївщини від нацистських окупантів у Чорнобаївському будинку культури 22  вересня  відбувся фестиваль ветеранських колективів Чорнобаївщини.

Фото без опису

     На початку заходу до учасників  та гостей із привітальним словом звернулись селищний голова Сергій Любивий та голова громадської організації «Чорнобаївська організація ветеранів» Віталій Момот. Всі вони бажали мирного неба, здоров’я та не забувати подій і героїв того трагічного для нашої Батьківщини часу. Всім учасникам фестивалю були вручені подяки.

      Урочиста частина продовжилась виступами учасників ветеранських колективів громади.

Фото без опису

       Колективи із Богодухівки, Красенівки, Малих та Великих Канівець, Франківки, Хрестителево та Чорнобай порадували своїх гостей цікавими піснями музичної спадщини. У концертній програмі звучали українські народні, патріотичні пісні та пісні українських композиторів.  

         Всі учасники  поважного віку. Та коли слухаєш їхній спів, про вік думається в останню чергу. Обличчя і очі співаючих випромінювали осяйну радість, яка передавалася всім присутнім у залі. Зворушувало самобутнє звучання ансамблів «Бабине літо», «Криниченька», «Оберіг», «Житограй» та довершеність виконавської майстерності троїстих музик. Під враженням від пісень, слухачі віддячували виконавцям, за натхненні виступи, вигуками «Браво!» та «Молодці!».

Фото без опису

      Щиро дякуємо ветеранським колективам та їх керівникам за чудовий виступ, піднесений настрій, бажаємо міцного здоров’я, творчого натхнення з побажаннями ще довго радувати своїх прихильників хорошими піснями.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь