Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Футбольний турнір на кубок пам'яті Григорія Злидара

Дата: 28.09.2021 08:24
Кількість переглядів: 273

    26 вересня відбувся футбольний турнір на кубок пам’яті колишнього селищного голови  Григорія Злидара, започаткований за ініціативи депутатського корпусу та виконавчого комітету селищної ради, родини Злидарів і Почесного голови Асоціації «Незалежне об'єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району»  Петра Душейка.

Фото без опису

   Добра пам’ять, то найдорожче, що може залишити по собі людина. Дуже багато хороших, теплих слів про багаторічного очільника Чорнобаївської громади, почесного громадянина селища, мудрого і самовідданого своїй справі керівника, який до останнього подиху жив і працював на благо односельців, лунали від селищного голови Сергія Любивого,  олімпійського чемпіона, почесного жителя Чорнобаю Андрія Хіміча, Почесного голови Асоціації «Незалежне об'єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району»  Петра Душейка.

     На турнір в честь пам’яті Григорія Злидара прийшла і родина Григорія Григоровича: дружина Любов Григорівна, донька Тетяна та син Тарас із сім’єю.

    Право першого символічного удару по м’ячу надали внуку  Григорія Злидаря – Гриші.

Фото без опису

  В турнірі взяли участь 4 футбольні команди: із Чорнобай, Ірклієва, Сазонівки та Вознесенського.

   У результаті змагань переможцями стала команда Іркліївської громади, отримавши перехідний кубок та кубок, який залишається в команді в знак перемоги в турнірі. ІІ місце у команди з Вознесенського, ІІІ – Сазонівки, ІV - Чорнобай. Було визначено кращих гравців турніру  та арбітра.

Фото без опису

   Команди-учасниці отримали грамоти, медалі відповідних ступенів та грошові винагороди від спонсора турніру Петра Душейка.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь