A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Урочистості до Дня людей похилого віку

Дата: 30.09.2021 17:02
Кількість переглядів: 1329

   Якщо молодість життя можна порівняти з весною, то пора осені – це пора людей старшого та похилого віку. В цю пору людина починає, як і в природі збирати свої врожаї. Зерна, що зростали за життя дають віддачу, приходить справжня мудрість життя, людина ділиться накопиченим роками досвідом і потребує від близьких та оточуючих поваги та уваги.

   Тому 30 вересня відбувся захід до Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветеранів України, куди були запрошені люди поважного віку селища Чорнобай.

   Свято розпочалося з вітального слова селищного голови Сергія Любивого та вручень грамот жителям громади, хто своєю працею, за багато років, зробив величезний внесок в розвиток рідного селища. А це активний учасник клубу «Осіннє золото» Ковальов Олександр Олександрович, солістка хору «Житограй» Дробітько Анна Петрівна та члени клубу за інтересами «Позитивний третій вік» Зінченко Людмила Антонівна, Степанок Тетяна Василівна та  Боровик Надія Афанасівна.

   Святково прикрашений зал, щира ведуча,  доповнювали  святкову атмосферу. Зустріч супроводжувалася чаюванням і дружнім спілкуванням, під час якого присутні читали свої вірші, співали пісень, згадували свої молоді роки життя, а члени клубу за інтересами «Позитивний третій вік» розповідали про цікаві заняття в клубі.

   

Вдячні глядачі з гарним настроєм насолоджувались виступом учасників художньої самодіяльності та приймали щирі вітання на свою адресу. Заходи пройшли у теплій святковій атмосфері, на яких всі присутні отримали заряд позитивних емоцій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь