A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

В Чорнобаях відбувся обласний турнір серед юнаків з греко-римської боротьби

Дата: 11.10.2021 13:02
Кількість переглядів: 274

   9 жовтня Чорнобай став центром проведення обласного турніру з греко-римської боротьби серед молодших юнаків та школярів. Турнір було приурочено 150-річчю з дня народження нашого земляка, шестиразового чемпіона світу, непереможного богатиря Івана Максимовича Піддубного. Його імя багато років гриміло на спортивних аренах країн і континентів. Йому аплодували глядачі Франції і Німеччини, Англії і Америки, Італії і країн Північної Африки. Він був одним із тих, хто стояв біля витоків сучасних: вільної, греко-римської боротьби та гирьового спорту. Тож, проведення на його батьківщині турніру з греко-римської боротьби – це данина шани і поваги вдячних земляків тому, хто прославив наш український народ, наш Чорнобаївський край.

Фото без опису

   У турнірі взяли участь юні борці з різних міст України: Києва, Черкас, Полтави, Кропивницького, Кременчука, Звенигородки, Золотоноші та Гребінки.  Юних борців вітали селищний голова  Сергій Любивий, почесний голова асоціації «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району», голова федерації з греко-римської боротьби Черкаської області Петро Душейко, Олімпійський чемпіон з веслування на каное 1964 року, Заслужений майстер спорту, тренер України Андрій Хіміч, виконавчий директор обласного осередку Федерації греко-римської боротьби Анатолій Самоха. Виступаючі побажали усім вдалих виступів, спортивних перемог та особистих досягнень.

Фото без опису

   В ході змагань всі спортсмени викладалися на повну силу, одні змогли показати всю свою силу та міць, інші в душі переборювали гіркий смуток поразки. Але всі залишилися задоволеними від дійства.

Фото без описуФото без опису

   Переможці в різних вагових категоріях та їх тренери  були нагороджені грамотами та медалями.

Фото без опису

   Бажаємо переможцям не зупинятися на досягнутому та прагнути підкорювати нові вершини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь