A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Дорога Чорнобаївська громадо!

Дата: 14.10.2021 00:21
Кількість переглядів: 206

Дорога Чорнобаївська громадо!

Прийміть найщиріші привітання з нагоди потрійного свята: Дня захисників і захисниць України, Дня Українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці.

В Україні завжди шанували тих, хто мужньо і героїчно боронив рідну землю від злостивих посягань: і в часи козаччини, і під час нацистської навали. Особливо гостро відчуваємо ми вдячність до воїнів-захисників  і зараз – під час війни на Сході України. Двісті тридцять п’ять жителів Чорнобаївської громади взяло участь  в антитерористичній операції і вкотре довели, що в їхніх жилах тече кров вільних і мужніх козаків. Особисто для мене, це свято є можливістю, аби висловити глибоку шану  тим, хто боронив і боронить честь і свободу рідної землі, хто віддано оберігає нас від ворогів.

Пресвята Богородиця вважалася покровителькою і заступницею славного війська козацького та всього українського люду. І сьогодні ми звертаємось до Матері Божої з проханням про мир, добро і благополуччя, про гідне і щасливе майбутнє нашого народу.

Бажаю всім жителям громади миру, міцного здоровя, родинного щастя і здійснення всіх мрій. Хай кожен наступний  день буде зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких, а Пресвята Богородиця береже ваші сімї, нашу громаду та Україну   під своїм Покровом!

  З повагою селищний голова    Сергій ЛЮБИВИЙ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь