A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Мала Бурімка відсвяткувала свою 320 річницю

Дата: 18.10.2021 19:56
Кількість переглядів: 272

   День села – це спільне свято, свято тих, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у селі з особливим колоритом, традиціями й українською історією. Аби зберегти славні звичаї та традиції, примножити здобутки рідного села на радість дітям та внукам 14 жовтня громада села відсвяткувала 320 річницю з дня першої письмової згадки про Малу Бурімку.  А ще цього дня  відзначали 60 років  рідній школі та 45-річчя сільському Будинку культури.

    Із теплими словами до жителів звернувся староста села Валерій Тертишник. Вітаючи зі святами, подякував тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села. Також, побажав селу розквіту, жителям міцного здоров’я та добробуту, наголосивши, що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе і у свої можливості.

   Запам’яталися щирі вітання та побажання, які висловили того дня зі сцени представники Чорнобаївської селищної ради:   начальник відділу культури, молоді та спорту Анна Купчин та начальник відділу освіти Валентина Чорногор. Вони вручили грамоти  селищної ради  Шулежко Петру Сергійовичу – голові місцевого господарства 1982-1991, 1997-2000 років, Лукяненко Тетяні Іванівні – депутату районної ради багатьох скликань, депутату селищної ради, завідувачу ФАП с.Мала Бурімка, Шепеті Сергію Анатолійовичу – трактористу СТОВ «Маяк», Захарченко Оксані Василівні – майстру спорту з боротьби дзюдо, тренеру Чорнобаївського ДЮСШ. Також було вручені цінні подарунки: колективу школи – мотокосу, а сільському Будинку культури – принтер.  

 У цей святковий день згадали визначних людей села, керівників господарства та висловили  глибоку вдячність всім жителям Малої Бурімки, хто своєю наполегливою та сумлінною працею вносить посильний вклад у розвиток села.  Цього дня згадали і тих, хто захищав країну на Сході.

   Традицією на День села стало  відзначення  та нагородження жителів села у  різних номінаціях. Так   в селі  є родини,  які в цьому році святкують срібне весілля - 25 років живуть у парі, у злагоді, мирі та любові.

   Також привітали родини, в яких у цьому році народилася малеча. Всі вони отримали музичні та цінні подарунки.

    А ще урочисто провели на відпочинок вчителів, які все своє життя пропрацювали в школі, навчаючи дітей.

   З привітальними словами до жителів села звернулися їх земляки, які на даний момент проживають далеко від свого рідного села.

   З музичними дарунками на свято завітали випускники музичного училища та учні школи. Не оминули свято і гості -  аматорський колектив Іршанського будинку культури.

    А родзинкою свята був показовий виступ учасників секції дзюдо. 

   Під час святкового заходу місцеві аматори дарували чудові пісні та гарний настрій всім присутнім.

   Окрім концерту гості та жителі села могли пригоститися смачною кашею, зробити фото біля прикрашеної  фотозони та помилуватися виставкою ламп.

   Свято вдалося, адже  талановиті артисти зігріли цей день своїми виступами, працьовиті організатори подбали про найменші дрібниці, а глядачі не шкодували оплесків. Свято закінчувалось, та людям не хотілося розходитись по домівках, адже позитивні емоції і радість переповнювали кожного, хто завітав цієї погожої днини в Малу  Бурімку. То ж продовжилося воно святковою дискотекою.

   Нехай у Малій Бурімці буде завжди так радісно, весело і гамірно, як цього дня!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь