A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Не створюймо стихійні сміттєзвалища!

Дата: 03.11.2021 14:37
Кількість переглядів: 294

   На сьогоднішній день стихійні сміттєзвалища  є великою проблемою не тільки для  нашої громади, а й для людства в цілому.  Всю осінь «радує»  погляд ось  така картина:   вздовж узбіч доріг  викинуте побутове  сміття ... Але не лише на дорогах присутнє сміття, ним встелені береги річок, ліси і здається усі місця по яких ступає нога людини.

Фото без опису

   Робітники з благоустрою відділу житлово-комунального господарства селищної ради не встигають прибирати все це «добро»… Наслідок – на фото.

Фото без опису

  Також, як це не прикро, але вимушені констатувати ще одну проблему – побутове сміття на кладовищі! Це порушення не тільки правил у сфері благоустрою,  а  й зневага до норм моралі та виховання, зневага до земляків – і живих, і тих, кого з нами вже нема. Недарма кажуть, що за станом кладовищ визначається свідомість нації.

Фото без опису

   Виникають такі проблеми не через бездіяльність відповідних служб селищної ради, а й через низький рівень  свідомості населення, яке, не замислюючись, викидає сміття там, де живуть і відпочивають вони та  їхні діти.

   На даний час вивіз сміття від населення смт Чорнобай та с. Савківки здійснюють працівники КП «ВУЖКГ» щомісяця, по окремо визначеним днях, згідно укладених договорів. Такі договори укладено між 700 власниками приватних домоволодінь та 632 власниками квартир, що складає 30 відсотків від наявних власників домоволодінь. Чим більше  жителів буде залучено до реалізації проєкту, тим швидше  дана послуга стане дешевшою та рентабельнішою, а наша громада – чистою, без стихійних сміттєзвалищ.

  Проведена тендерна процедура по закупівлі сміттєвих баків для приватних домоволодінь та проводиться  тендерна процедура по придбанню сміттєвоза.

   Шановні жителі нашої громади, які самостійно вивозять сміття! Будь ласка,

  • користуйтеся центральним полігоном складування побутового сміття;
  •  укладіть  угоди з КП «ВУЖКГ» на вивезення побутових відходів.

   Не створюйте стихійних сміттєзвалищ! Закликаємо поважати чужу працю й дбати про чистоту нашого спільного дому!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь