Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва!

Дата: 08.11.2021 19:00
Кількість переглядів: 291

  Прийміть   найщиріші вітання  з  вашим професійним святом!

 

   Ваша місія – одна із самих прекрасних у суспільстві. Ви даруєте нам незабутні хвилини радості спілкування зі світом мистецтва, зберігаєте та розвиваєте кращі народні традиції, приносите в наше життя свято і гарний настрій. Своєю невтомною  працею і талантом  ви прославляєте  нашу Чорнобаївщину  далеко за її межами.  

   В нашій громаді налічується 40 закладів культури. Дякуючи щоденній праці клубних працівників, викладачів школи мистецтв, бібліотекарів, фахівців музейної справи, невтомно плекаються та примножуються на Чорнобаївщині джерела духовності і краси. Завдяки вам галузь культури в нашій громаді стрімко розвивається і наповнюється інноваційними напрямками роботи. Нові шоу-програми, спільні та обмінні концерти, популяризація народного мистецтва з елементами сучасної культури, участь творчих колективів і майстрів в обласних, всеукраїнських мистецьких конкурсах та виставках, залучення творчої і талановитої молоді, нові види декоративно-ужиткового мистецтва, розвиток хореографічного мистецтва. 

   Тож щиро зичу усім вам  творчого неспокою і пошуку, вдячних цінителів вашої праці, нехай розпочаті справи приносять вагомі результати, а все задумане здійсниться!

 

Селищний голова                           Сергій Любивий

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь