Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Відбулось засідання комісії  з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

Дата: 11.11.2021 15:14
Кількість переглядів: 330

   11 листопада в приміщенні селищної ради під головуванням селищного голови  Сергія Любивого відбулось засідання комісії  з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.  

Фото без опису

   В порядку денному розглядалось питання про запобігання поширенню на території Чорнобаївської територіальної громади гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та посилення протиепідемічних обмежувальних заходів із недопущення поширення на території Чорнобаївської громади.

Фото без опису

За результатами доповідей присутніх та з урахуванням їх обговорення комісія прийняла рішення:   

    встановити з 00 год. 00 хв. 12 листопада 2021 року «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території Чорнобаївської територіальної громади;

   запровадити на території Чорнобаївської територіальної громади обмежувальні протиепідемічні заходи передбачені для «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

   Рекомендовано Чорнобаївському відділенню поліції Золотоніського районного відділу поліції ГУНП в Черкаській області, Чорнобаївському управлінню ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області, відділам освіти, культури, молоді та спорту, соціального захисту та охорони здоров’я, житлово-комунального господарства, комунальної власності, охорони довкілля та земельних відносин Чорнобаївської селищної ради та сектору економіки та інвестицій Чорнобаївської селищної ради забезпечити виконання заходів, передбачених для встановленого «червоного» рівня епідемічної небезпеки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь