Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Відбулось засідання комісії  з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

Дата: 11.11.2021 15:14
Кількість переглядів: 322

   11 листопада в приміщенні селищної ради під головуванням селищного голови  Сергія Любивого відбулось засідання комісії  з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.  

Фото без опису

   В порядку денному розглядалось питання про запобігання поширенню на території Чорнобаївської територіальної громади гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та посилення протиепідемічних обмежувальних заходів із недопущення поширення на території Чорнобаївської громади.

Фото без опису

За результатами доповідей присутніх та з урахуванням їх обговорення комісія прийняла рішення:   

    встановити з 00 год. 00 хв. 12 листопада 2021 року «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території Чорнобаївської територіальної громади;

   запровадити на території Чорнобаївської територіальної громади обмежувальні протиепідемічні заходи передбачені для «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

   Рекомендовано Чорнобаївському відділенню поліції Золотоніського районного відділу поліції ГУНП в Черкаській області, Чорнобаївському управлінню ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області, відділам освіти, культури, молоді та спорту, соціального захисту та охорони здоров’я, житлово-комунального господарства, комунальної власності, охорони довкілля та земельних відносин Чорнобаївської селищної ради та сектору економіки та інвестицій Чорнобаївської селищної ради забезпечити виконання заходів, передбачених для встановленого «червоного» рівня епідемічної небезпеки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь