A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Робоча група здійснила перевірку на Чорнобай-ринок

Дата: 14.11.2021 23:03
Кількість переглядів: 251

   З 12 листопада  2021 року на території Чорнобаївської територіальної громади  встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення гострої  респіраторної хвороби  COVID-19. За правилами «червоної»  зони продавці та відвідувачі ринків, магазинів, кафе та  ресторанів мають пред'являти ковід-сертифікати про вакцинацію від коронавірусу за QR-кодом із програми "Дія" або з паперового варіанту,  або негативного ПЛР-тесту, зробленого не раніше, ніж за 72 години.

Фото без опису

   У суботу, 13 листопада, члени робочої групи, в складі якої були представники Чорнобаївського відділення поліції Золотоніського відділу поліції ГУНП в Черкаській  області, Чорнобаївського управління ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області, сектору економіки та інвестицій Чорнобаївської селищної ради та засобів масової інформації проінспектували Чорнобаївський ринок.

Фото без опису

  Мобільна бригада перевіряла торгові точки з продуктами харчування, одягом,  побутовою хімією, господарчими товарами та домашніми тваринами.

Фото без опису

   У продавців перевірили наявність сертифікатів вакцинації,  наявність масок у покупців та продавців.      Також  проводилась  розяснювальна  робота про необхідність вакцинації.

Фото без опису

   Подібні перевірки будуть продовжуватися і надалі по всій території громади.  Жителі Чорнобаївщини  мають безпечно в умовах «червоної» зони купувати товари, дотримуючись усіх необхідних протиепідемічних норм.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь