Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Висловлюємо щирі співчуття з приводу передчасної смерті старости сіл Мохнач та Старий Мохнач - Плахоти Юрія Миколайовича.

Дата: 19.11.2021 15:17
Кількість переглядів: 226

    Чорнобаївська селищна рада, селищний голова, виконавчий комітет, працівники апарату селищної ради, керівники комунальних установ висловлюють щирі співчуття з приводу передчасної смерті старости сіл Мохнач та Старий Мохнач - Плахоти Юрія Миколайовича.

Фото без опису

 

         Плахота Юрій Миколайович народився 6 серпня 1968 року.

В 1985 році, по закінченню середньої школи, пішов працювати в  місцевий колгосп.

В 1986 році був призваний до лав армії. Після проходження служби в 1988 році повернувся в с.Мохнач.

З  1989 року по 1994 рік працював в колгоспі.

З 1994 року по 2020 рік працював сільським головою сіл Мохнач та Старий Мохнач.

 24.11.2020 року  був затверджений на посаду старости сіл Мохнач та Старий Мохнач. 

        Добрий і чуйний як людина, його поважали в селі, брали з нього приклад.

Юрію Миколайовичу було тільки двадцять шість років, але його вміння вирішувати проблеми громади, толерантність, доброзичливість односельці високо оцінили і потому вибирали його своїм головою ще п’ять скликань підряд. На посаді сільського голови та старости був чесним, відповідальним, а головне – порядним і людяним,  опікувався людьми, надавав посильну допомогу, у спілкуванні був завжди простий і відвертий, справжній патріот свого краю. 

       Разом з дружиною Зоєю Олексіївною виростили і виховали  двох дітей: доньку Людмилу та сина Юрія. Вели домашнє  господарство, вчили працювати дітей на землі, завжди були прикладом для односельчан.

        Пішов з життя дбайливий господар, якого ми завжди будемо пам’ятати, як людину праці, яка залишила слід в історії Мохнача та Чорнобаївщини.

      Висловлюємо співчуття дружині Зої Олексіївні, дітям Людмилі та Юрію, сестрі Ірині Миколаївні, всім рідним і близьким.

  Нехай добрий світлий спомин про Юрія Миколайовича назавжди залишиться у серцях рідних, колег, односельчан, усіх, хто його знав, любив та шанував. Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка була найголовнішою в житті родини, села, громади.  Проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть!  Ми не в змозі змінити обставини, лише просимо Всевишнього дати сил рідним, всім нам перенести біль втрати, а душу покійного прийняти в Царство Небесне.  Поділяємо біль та горе рідних.         Вічна і світла пам'ять про Юрія Миколайовича назавжди лишиться у наших серцях. Нехай земля йому буде пухом!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь