A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

З Днем працівників сільського господарства України!

Дата: 20.11.2021 22:52
Кількість переглядів: 223

   Щиро вітаю керівників та трудові колективи сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств, одноосібників, ветеранів галузі та всіх жителів громади з Днем працівників сільського господарства!

 

   З давніх-давен Чорнобаївщина  славилася добрими, талановитими та працьовитими людьми. Ваша праця безперервна, як саме життя, свята і благородна, адже з маленького хлібного зернятка починається потужність і сила українського села, нашої громади. Це день, коли ми віддаємо данину пошани людям, що взяли на себе найважчу і найважливішу турботу – працювати на землі і годувати країну. Сільськогосподарська галузь є основною в нашій  громаді. Вона забезпечує 53 відсотки надходжень до загального фонду  бюджету громади, надає робочі місця.

   Висловлюю шану і подяку Асоціації «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району», СТОВ «Красенівське», «Надія», «Богодухівське», «Світанок», «Агроко», «Канівці», «Маяк», «Україна», ТОВ «ВКФ «Валтас», ПрАТ «Велика Бурімка», ТОВ «Богодухівка», ПП «Агроспецпроект», ПСП «Веселий Хутір», ПСП «Нива», ТОВ «Силікат – 1», ПрАТ «Чорнобай – Птиця», ТОВ «Чорнобайм’ясо», АФ «Маяк», ФГ «ОлПід», ФГ «Зоря», ФГ «Алекс» та іншим,  Заслуженим працівникам сільського господарства  Гомону В.О. Душейку П.Г., Душейку А.П., Рубан Н.І., Коваленко Т.Г., Пономаренку Д.С., Шмиг Г.І., уродженцям Чорнобаївщини Героям України  Приліпку О.В. та Васильченку М.С. за вагомий внесок у розвиток сільського господарства Чорнобаївщини.

   Бажаю всім сільським трудівникам нашої громади  міцного здоров’я, щастя, добра та наснаги.  Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ниви, втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання, а життєві негаразди   обходять стороною. Миру, достатку вам та вашим родинам і всій нашій Чорнобаївщині!

 

Селищний голова                                             Сергій ЛЮБИВИЙ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь