Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

28 листопада 2021 р. в СК «Будівельник» м.Черкаси, стартував Чемпіонат України з футзалу

Дата: 29.11.2021 14:13
Кількість переглядів: 225

       28 листопада 2021 р. в СК «Будівельник» м.Черкаси,  стартував Чемпіонат України з футзалу серед команд II ліги (Черкаська зона)

Колос (Чорнобай) – Олімп (Руськополянська ТГ) – 4:1 (1:1)

Голи: Вініченко (2), Супруненко, автогол суперника- Борисенко

Фото без опису

        Із перших секунд зустрічі команди ввімкнули високі швидкості з акцентом на атакувальні дії. Було багато боротьби, пресингу, але у перші 5 хвилин поєдинку обоє воріт залишилися «сухими». Першим номером намагалася грати команда з Чорнобаю, змушуючи суперника більше захищатися. Олімп відповідав гострими контратаками, але не часто.

         На 7 хвилині гри при виконанні Колосом штрафного удару, рускополянський гравець зрізав м’яч у власні ворота. Зрозуміло, що пропущений гол не додав настрою Олімпу, та й ще Колос спробував закріпити свій успіх.

         Після цього у чорнобаївської команди були кілька реальних гольових моментів, але не реалізованих. А от Олімп, коли у нього з’явився шанс забити, з високою відповідальністю до цього моменту віднісся і зрівняв рахунок – 1:1.

Фото без опису

        Після перерви Колос продовжував частіше володіти м’ячем, але 5 хвилин гри пройшли безрезультативно. Олімп стійко грав у захисті та все ж не встояв перед однією з атак суперника – 2:1. Очікувано рускополянська команда побігла знову зрівнювати рахунок, наткнулася на щільний захист суперника.

          З наближенням завершення гри напруга у поєдинку зростала. Роковою у цій зустрічі стала «обрізка» в атаці на 21 хвилині гри гравця Олімпа, яка закінчилася третім голом у рускополянські ворота – 3:1.

Фото без опису

        У завершальні хвилини гри Колос атакував більш обережніше. Олімпу, у якого назбиралося 5 фолів, ніяк не вдавалося створити загрозу воротам опонентів.

             Фінальна сирена зафіксувала перемогу Колоса з рахунком 4:1.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь