Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

28 листопада 2021 р. в СК «Будівельник» м.Черкаси, стартував Чемпіонат України з футзалу

Дата: 29.11.2021 14:13
Кількість переглядів: 268

       28 листопада 2021 р. в СК «Будівельник» м.Черкаси,  стартував Чемпіонат України з футзалу серед команд II ліги (Черкаська зона)

Колос (Чорнобай) – Олімп (Руськополянська ТГ) – 4:1 (1:1)

Голи: Вініченко (2), Супруненко, автогол суперника- Борисенко

Фото без опису

        Із перших секунд зустрічі команди ввімкнули високі швидкості з акцентом на атакувальні дії. Було багато боротьби, пресингу, але у перші 5 хвилин поєдинку обоє воріт залишилися «сухими». Першим номером намагалася грати команда з Чорнобаю, змушуючи суперника більше захищатися. Олімп відповідав гострими контратаками, але не часто.

         На 7 хвилині гри при виконанні Колосом штрафного удару, рускополянський гравець зрізав м’яч у власні ворота. Зрозуміло, що пропущений гол не додав настрою Олімпу, та й ще Колос спробував закріпити свій успіх.

         Після цього у чорнобаївської команди були кілька реальних гольових моментів, але не реалізованих. А от Олімп, коли у нього з’явився шанс забити, з високою відповідальністю до цього моменту віднісся і зрівняв рахунок – 1:1.

Фото без опису

        Після перерви Колос продовжував частіше володіти м’ячем, але 5 хвилин гри пройшли безрезультативно. Олімп стійко грав у захисті та все ж не встояв перед однією з атак суперника – 2:1. Очікувано рускополянська команда побігла знову зрівнювати рахунок, наткнулася на щільний захист суперника.

          З наближенням завершення гри напруга у поєдинку зростала. Роковою у цій зустрічі стала «обрізка» в атаці на 21 хвилині гри гравця Олімпа, яка закінчилася третім голом у рускополянські ворота – 3:1.

Фото без опису

        У завершальні хвилини гри Колос атакував більш обережніше. Олімпу, у якого назбиралося 5 фолів, ніяк не вдавалося створити загрозу воротам опонентів.

             Фінальна сирена зафіксувала перемогу Колоса з рахунком 4:1.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь