A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Проведено заходи до Міжнароднародного дня людей з обмеженими можливостями

Дата: 03.12.2021 12:28
Кількість переглядів: 231

   На жаль, не всім пощастило бути психологічно та фізично здоровими, є люди з обмеженими можливостями. І тому щорічно 3 грудня відзначається Міжнародний день людей з обмеженими можливостями з метою привернути увагу до проблем людей з фізичними вадами.

   У нашій громаді до Міжнароднародного дня людей з обмеженими можливостями 87 дітей віком до 18 років отримали солодкі подарунки.

   А працівниками КЗ «Публічна бібліотека Чорнобаївської селищної ради» та «Молодіжний центр денної зайнятості для людей з обмеженими можливостями віком 16+», який було створено в цьому році Чорнобаївською селищною радою, проведено  захід. В теплій, дружній обстановці присутні взяли участь у подорожі історичними місцями нашого краю, прийняли участь у вікторинах та цікавих конкурсах.

 За чашечкою кави, у дружній, невимушеній бесіді розповідали про своє життя, згадували цікаві історії.


 

   Такі зустрічі проводяться  часто. А ще дуже цікаво проходять заняття у Молодіжному центрі денної зайнятості для людей з обмеженими можливостями віком 16+. Адже ці заняття сприяють всебічному розвитку молодої людини. Цікаві, змістовні, з елементами арттерапії. Дана методика немає протипоказань і обмежень. Артерапія – метод діяльності, спрямований на покращення психоемоційного стану людини за допомогою образотворчого мистецтва, художньої творчості, цікавих екскурсій.

   Завдяки плетінню виробів з паперових трубочок, виготовленню картин з природного матеріалу молодь долучається до скарбниць прекрасного. Завдяки вправам на розвиток логічного мислення, математичним, екологічним, музичним, літературним вікторинам, кросвордам розвиваються розумові, естетичні, комунікативні вміння і смаки.

   Спілкування за чашечкою чаю та смаколиками завжди викликає позитивні емоції в молодих людей.

   Доброта і милосердя – два крила, на яких тримається людство. Навіть тоді, коли світить сонце і линуть пташині голоси, розцвітають квіти і вабить красою осінній сад, хтось потребує допомоги, хтось її дуже потребує і чекає. Не пройдіть осторонь! Зупиніться і допоможіть!

   Люди не повинні бути байдужими!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь