A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

5 грудня 2021 року у черкаському СК «Будівельник» відбулися чергові поєдинки чемпіонату України з футзалу серед команд II ліги

Дата: 06.12.2021 08:13
Кількість переглядів: 253

      5 грудня 2021 року у черкаському СК «Будівельник» відбулися чергові поєдинки чемпіонату України з футзалу серед команд II ліги (Черкаська зона)

Фото без опису

      Патріот (Сміла) – Колос (Чорнобай) – 1:3

     Голи: Кондратюк – Ковальов, Кривенко, Федоренко.

   Матч команди почали з високих швидкостей, демонструючи намір якнайшвидше забити гол. Але досить швидко пролетіли три хвилини зустрічі, а на табло були нулі, які відображали рівну гру. Проте згодом у Колоса пройшла якісна атака, яка закінчилася забитим голом – 0:1. Патріот відразу спробував зрівняти рахунок, але наткнувся на щільний захист чорнобаївців. Орієнтовно три хвилини (з 8 по 5) на майданчику точилася рівна боротьба, де команди обмінювалися швидкими атаками.

Фото без опису

       За чотири хвилини до перерви Колос назбирав урожай з 5-ти фолів, у смілян – 4. Це свідчило про те, що на майданчику багато силової боротьби та іноді з порушенням правил.

       Згодом Колосу вдалося організувати ще одну результативну атаку – 0:2, а після цього команди зрівнялися по фолам. Грати до перерви було ще півтори хвилини, але справа до дабл-пенальті не дійшла.

    Другу половину зустрічі значно активніше почали смілянські футзалісти, змушуючи суперника більше часу захищатися. На 16 хвилині простріл від смілянського гравця вздовж воріт Колоса закінчився автоголом – 1:2. Після цього напруга у зустрічі ще більше зросла і стрімко почали змінюватися цифри на табло, де рахуються фоли.

        За чотири хвилини до завершення гри Патріот проявив незрозумілу пасивність при атаці суперника, яка завершилася забитим голом – 1:3.

     Кінцівка гри пройшла під акомпанемент атак смілян, які задіювали і свого голкіпера, але рахунок у зустрічі до фінальної сирени так і не змінився.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь