Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Про  проведення громадського обговорення кандидатури старости в Малобурімському старостинському окрузі

Дата: 08.12.2021 10:38
Кількість переглядів: 306

ЧОРНОБАЇВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА 

ЗОЛОТОНІСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

02.12.2021      № 104-о

 

Про  проведення громадського обговорення кандидатури старости в Малобурімському старостинському окрузі

Відповідно до п. 20 ч. 4 ст. 42, ст. 54-1 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости в старостинських округах на території Чорнобаївської селищної територіальної громади, затвердженого рішенням Чорнобаївської селищної ради від 29.10.2021 №14-2/VIII, з метою сприяння територіальній громаді у здійсненні права на участь у місцевому самоврядуванні та залучення громадськості до обговорення кандидатур на посади старост в старостинських округах Чорнобаївської селищної територіальної громади:

1. Вношу на громадське обговорення кандидатуру на посаду старости в Малобурімському старостинському окрузі Тертишника Валерія Михайловича.

2. Утворити організаційний комітет по забезпеченню громадського обговорення щодо кандидатури на посаду старости Малобурімського старостинського округу Чорнобаївської селищної територіальної громади (далі – робоча група) у складі згідно з додатком 1 (додається).

3. Громадські обговорення провести у формі вивчення громадської думки в Малобурімському старостинському окрузі Чорнобаївської селищної територіальної громади, з оформленням підписних листів про підтримку запропонованої кандидатури та проведення громадських слухань в період з 06.12.2021 року по 24.12.2021 року.

4. Затвердити інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення кандидатури на посаду старости в Малобурімському старостинському окрузі Чорнобаївської селищної територіальної громади згідно з додатком 2 (додається).

5. Секретарю селищної ради Анатолію ЧУПРУНУ забезпечити:

5.1. Не пізніше як за 3 календарні дні до проведення громадських слухань сповіщення жителів Малобурімського  старостинського  округу з центром у селі Мала Бурімка, що складається з сіл Мала Бурімка, Мохнач, Старий Мохнач  про дату, час і місце проведення громадських слухань шляхом відповідної публікації на офіційному веб-сайті Чорнобаївської селищної ради.

5.2. Проведення громадських слухань з урахуванням обмежень, встановлених постановою Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» та відповідно до рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19, встановленого в місці проведення на дату проведення громадських слухань.

5.3.Дотримання маскового режиму, забезпечення теплометрії учасників та наявність дезінфікуючих засобів в місці проведення громадських слухань.

5.4.Клопотати перед відділом поліцейської діяльності №2 Золотоніського районного відділу поліції ГУНП в Черкаській області забезпечити в межах своїх повноважень контроль під час проведення громадських слухань.

6. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на секретаря селищної ради Анатолія ЧУПРУНА

 

                             Селищний голова                                   Сергій ЛЮБИВИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь