Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Про  проведення громадського обговорення кандидатури старости в Малобурімському старостинському окрузі

Дата: 08.12.2021 10:38
Кількість переглядів: 298

ЧОРНОБАЇВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА 

ЗОЛОТОНІСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

02.12.2021      № 104-о

 

Про  проведення громадського обговорення кандидатури старости в Малобурімському старостинському окрузі

Відповідно до п. 20 ч. 4 ст. 42, ст. 54-1 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости в старостинських округах на території Чорнобаївської селищної територіальної громади, затвердженого рішенням Чорнобаївської селищної ради від 29.10.2021 №14-2/VIII, з метою сприяння територіальній громаді у здійсненні права на участь у місцевому самоврядуванні та залучення громадськості до обговорення кандидатур на посади старост в старостинських округах Чорнобаївської селищної територіальної громади:

1. Вношу на громадське обговорення кандидатуру на посаду старости в Малобурімському старостинському окрузі Тертишника Валерія Михайловича.

2. Утворити організаційний комітет по забезпеченню громадського обговорення щодо кандидатури на посаду старости Малобурімського старостинського округу Чорнобаївської селищної територіальної громади (далі – робоча група) у складі згідно з додатком 1 (додається).

3. Громадські обговорення провести у формі вивчення громадської думки в Малобурімському старостинському окрузі Чорнобаївської селищної територіальної громади, з оформленням підписних листів про підтримку запропонованої кандидатури та проведення громадських слухань в період з 06.12.2021 року по 24.12.2021 року.

4. Затвердити інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення кандидатури на посаду старости в Малобурімському старостинському окрузі Чорнобаївської селищної територіальної громади згідно з додатком 2 (додається).

5. Секретарю селищної ради Анатолію ЧУПРУНУ забезпечити:

5.1. Не пізніше як за 3 календарні дні до проведення громадських слухань сповіщення жителів Малобурімського  старостинського  округу з центром у селі Мала Бурімка, що складається з сіл Мала Бурімка, Мохнач, Старий Мохнач  про дату, час і місце проведення громадських слухань шляхом відповідної публікації на офіційному веб-сайті Чорнобаївської селищної ради.

5.2. Проведення громадських слухань з урахуванням обмежень, встановлених постановою Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» та відповідно до рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19, встановленого в місці проведення на дату проведення громадських слухань.

5.3.Дотримання маскового режиму, забезпечення теплометрії учасників та наявність дезінфікуючих засобів в місці проведення громадських слухань.

5.4.Клопотати перед відділом поліцейської діяльності №2 Золотоніського районного відділу поліції ГУНП в Черкаській області забезпечити в межах своїх повноважень контроль під час проведення громадських слухань.

6. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на секретаря селищної ради Анатолія ЧУПРУНА

 

                             Селищний голова                                   Сергій ЛЮБИВИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь