A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

У Чорнобаївській громаді відзначили День місцевого самоврядування

Дата: 08.12.2021 09:33
Кількість переглядів: 224

   Щороку в Україні 7 грудня відзначають своє професійне свято усі працівники місцевого самоврядування. Тож,  7 грудня в Чорнобаївській громаді відбулися урочистості з нагоди цього свята.  День місцевого самоврядування, це свято не лише працівників селищної ради,  депутатів,  а  й кожного,  хто бажає змін,  хто своєю діяльністю робить життя громади кращим. 

   Розпочалося свято з привітального слова селищного голови Сергія ЛюбивогоСергій Васильович у своєму виступі коротко розповів про пророблену роботу за 2021 та побажав усім, хто присвятив своє життя служінню громаді, міцного здоров’я, щастя, родинного затишку та здійснення всіх планів і задумів.

Фото без опису

   З нагоди свята представників місцевого самоврядування Чорнобаївської громади, які зробили значний внесок у розвиток громади, займають активну життєву і громадську позицію, відзначили грамотами селищної ради.

Фото без опису

   А святкову концертну програму всім присутнім подарували  тріо бандуристок «Жадана», вокальні ансамблі «Країна мрій», «Намистечко», вокальний ансамбль Чорнобаївського СБК, Валентина Пятікова, Катя Гурин, та молодіжна команда КВК «По-людськи».

Фото без описуФото без опису

   Хочемо подякувати організаторам за чудове та емоційне свято,  побажати нам усім мирного неба,  міцного здоров'я,  успіхів,  витримки та гарного щасливого майбутнього.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь