A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

12 грудня 2021 р. в м.Черкаси в СК «Будівельник» відбувся третій тур Чемпіонату України II ліга .

Дата: 13.12.2021 09:07
Кількість переглядів: 234

12 грудня 2021 р. в м.Черкаси в СК «Будівельник» відбувся третій тур Чемпіонату України II ліга.

Колос (Чорнобай) – Вектра (Черкаси) – 4:1 (2:0)

Голи: Вініченко (3), Гуляш – Тихонов

Фото без опису

       Стартову зустріч третього туру команди почали досить таки жваво, незважаючи на ранній початок. Варто відзначити, що перед цією грою в активі чорнобаївської команди було дві перемоги, а у черкащан одне турнірне очко. Проте, у першій половині гри, на майданчику спостерігалася гра із мінімальною перевагою Колоса. Вектрівці, застосовуючи пресинг, зуміли не лише створити гідний супротив супернику, а й самі створювали незручності біля воріт опонентів.

Фото без опису

       У другій половині 1 тайму м’яч все частіше на половині Вектри і гольові моменти біля їхніх воріт почастішали. Завдяки вдалій грі голкіпера черкащан Колосу довго не вдавалося відкрити рахунок у зустрічі. Лише на 9 хвилині, завдяки індивідуальним діям Вініченка, Колос повів у рахунку. Через хвилину все той же Вініченко подвоїв перевагу своєї команди – 2:0.

       Відразу після перерви чорнобаївська команда забила у ворота Вектри третій гол. Майже відразу Тихонов у черкащан мав нагоду скорочувати відставання у рахунку, але не зумів переграти голкіпера Колоса. Потім Вініченко з пенальті оформив хет-трик, на 15 хвилині Тихонов все таки «розпечатує» чорнобаївські ворота – 4:1. Ось таким результативним вийшов початок другого тайму.

Фото без опису

         Далі суперники не збавляли темп, особливо не приділяючи багато уваги захисним діям, а роблячи акцент на атаки. Частіше загрожували воротам Дяка чорнобаївські футзалісти. Менше роботи було у голкіпера Колоса Згури, але коли виникали біля його воріт небезпечні моменти, то змушений був демонстрував свою відмінну реакцію.

        За три хвилини до фінальної сирени у Колоса стало 5 фолів. Проте, за цей проміжок часу, ніяких особливих подій не сталося і Колос здобув третю перемогу, яка далася йому не легко.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь