Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

12 грудня 2021 р. в м.Черкаси в СК «Будівельник» відбувся третій тур Чемпіонату України II ліга .

Дата: 13.12.2021 09:07
Кількість переглядів: 264

12 грудня 2021 р. в м.Черкаси в СК «Будівельник» відбувся третій тур Чемпіонату України II ліга.

Колос (Чорнобай) – Вектра (Черкаси) – 4:1 (2:0)

Голи: Вініченко (3), Гуляш – Тихонов

Фото без опису

       Стартову зустріч третього туру команди почали досить таки жваво, незважаючи на ранній початок. Варто відзначити, що перед цією грою в активі чорнобаївської команди було дві перемоги, а у черкащан одне турнірне очко. Проте, у першій половині гри, на майданчику спостерігалася гра із мінімальною перевагою Колоса. Вектрівці, застосовуючи пресинг, зуміли не лише створити гідний супротив супернику, а й самі створювали незручності біля воріт опонентів.

Фото без опису

       У другій половині 1 тайму м’яч все частіше на половині Вектри і гольові моменти біля їхніх воріт почастішали. Завдяки вдалій грі голкіпера черкащан Колосу довго не вдавалося відкрити рахунок у зустрічі. Лише на 9 хвилині, завдяки індивідуальним діям Вініченка, Колос повів у рахунку. Через хвилину все той же Вініченко подвоїв перевагу своєї команди – 2:0.

       Відразу після перерви чорнобаївська команда забила у ворота Вектри третій гол. Майже відразу Тихонов у черкащан мав нагоду скорочувати відставання у рахунку, але не зумів переграти голкіпера Колоса. Потім Вініченко з пенальті оформив хет-трик, на 15 хвилині Тихонов все таки «розпечатує» чорнобаївські ворота – 4:1. Ось таким результативним вийшов початок другого тайму.

Фото без опису

         Далі суперники не збавляли темп, особливо не приділяючи багато уваги захисним діям, а роблячи акцент на атаки. Частіше загрожували воротам Дяка чорнобаївські футзалісти. Менше роботи було у голкіпера Колоса Згури, але коли виникали біля його воріт небезпечні моменти, то змушений був демонстрував свою відмінну реакцію.

        За три хвилини до фінальної сирени у Колоса стало 5 фолів. Проте, за цей проміжок часу, ніяких особливих подій не сталося і Колос здобув третю перемогу, яка далася йому не легко.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь