A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 17.12.2021 11:26
Кількість переглядів: 467

       17 грудня  2021 року відбулось засідання виконавчого комітету під головуванням  першого заступника селищного голови Олега Муравї .

        У ході засідання схвалено проект рішення селищної ради «Про бюджет Чорнобаївської селищної територіальної громади на 2022 рік», проект Програми економічного і соціального розвитку Чорнобаївської селищної територіальної громади на 2022 рік та проект Стратегії розвитку Чорнобаївської селищної територіальної громади на  2022-2027 роки.

Фото без опису

     Обговорювалися питання про організацію громадських робіт,   затверджено перелік об’єктів та видів робіт для відбування кримінального покарання у вигляді громадських  робіт; затверджено види та об’єкти робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських (суспільно-корисних) робіт.

      Затвердили члени виконавчого комітету і питання, попередньо опрацьовані комісією селищної ради з питань захисту прав дитини. Зокрема, що стосуються неналежного виконання батьківських обов’язків відносно своїх неповнолітніх дітей, надання дозволів на дарування по ¼  квартири та продаж по ¼ частці квартири,   встановлення опіки над дитиною, позбавленою батьківського піклування,  доцільність повернення малолітньої дитини матері.

Фото без опису

   Було розглянуто та затверджено тариф на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення для всіх категорій населення.

     Членами  виконавчого комітету розглянуто питання про встановлення місць для торгівлі в період новорічно-різдвяних свят в смт Чорнобай та низку питань з різних сфер життєдіяльності громади.

    З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Чорнобаївської селищної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь