Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 17.12.2021 11:26
Кількість переглядів: 491

       17 грудня  2021 року відбулось засідання виконавчого комітету під головуванням  першого заступника селищного голови Олега Муравї .

        У ході засідання схвалено проект рішення селищної ради «Про бюджет Чорнобаївської селищної територіальної громади на 2022 рік», проект Програми економічного і соціального розвитку Чорнобаївської селищної територіальної громади на 2022 рік та проект Стратегії розвитку Чорнобаївської селищної територіальної громади на  2022-2027 роки.

Фото без опису

     Обговорювалися питання про організацію громадських робіт,   затверджено перелік об’єктів та видів робіт для відбування кримінального покарання у вигляді громадських  робіт; затверджено види та об’єкти робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських (суспільно-корисних) робіт.

      Затвердили члени виконавчого комітету і питання, попередньо опрацьовані комісією селищної ради з питань захисту прав дитини. Зокрема, що стосуються неналежного виконання батьківських обов’язків відносно своїх неповнолітніх дітей, надання дозволів на дарування по ¼  квартири та продаж по ¼ частці квартири,   встановлення опіки над дитиною, позбавленою батьківського піклування,  доцільність повернення малолітньої дитини матері.

Фото без опису

   Було розглянуто та затверджено тариф на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення для всіх категорій населення.

     Членами  виконавчого комітету розглянуто питання про встановлення місць для торгівлі в період новорічно-різдвяних свят в смт Чорнобай та низку питань з різних сфер життєдіяльності громади.

    З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Чорнобаївської селищної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь