A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

У Чорнобаївській громаді провели фестиваль «Від Різдва до Маланки звучать щедрівки і колядки»

Дата: 05.01.2022 23:22
Кількість переглядів: 241

   Різдвяні свята в українському народі мають свою давню традицію. Вони супроводжуються величними церковними відправами, колядками, вертепами, щедрівками і віншуваннями, які звеличують народження Божого Сина.

   Так, у Чорнобаївській громаді, напередодні Різдвяних свят провели фестиваль «Від Різдва до Маланки звучать щедрівки і колядки».

   У селищному будинку культури  зібралося чимало мешканців громади. Люди охоче прийшли подивитися на такий різдвяний подарунок.  А подивитися і справді було на що. На фестиваль приїхало 8 щедрувальних  колективів.

   Близько двох годин, з колядками та щедрівками рідного краю, тривала святкова програма за участі щедрувальних колективів Великобурімського СБК, Новоукраїнського СБК, Малобурімського СБК, Хрестителівського СБК, Малоканівецькогор СК, Великохутірського СБК, Великоканівецького СБК та Чорнобаївського СБК. Кожен з учасників фестивалю звеличував Різдво Христове, але по-своєму, по-особливому. 

    Розмаїття колядок, щедрівок та щирих віншувань зі сцени створили доброзичливу атмосферу у залі та додали різдвяного настрою учасникам та глядачам святкового дійства.

   По завершенню свята до учасників фестивалю та гостей звернулися селищний голова Сергій Любивий та  Благочинний Валерій Русняк. Вони подякували учасникам за неймовірні виступи  та привітали всіх з  величними святами.

   Свято вдалося, всі були дуже задоволені таким дійством. Глядачі отримали багато позитивних емоцій, а учасникам вертепів за участь у фестивалі голова громади вручив Подяки Чорнобаївської селищної ради та святкові подарунки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь