Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

9 січня 2022 р. відбувся матч 5 туру Чемпіонату України (ІІ ліга, черкаська зона). «Колос» (Чорнобай) – «Карбон» (Черкаси) - 1:3

Дата: 10.01.2022 08:00
Кількість переглядів: 206

       9 січня 2022 р. відбувся матч 5 туру Чемпіонату України (ІІ ліга, черкаська зона). «Колос» (Чорнобай) – «Карбон» (Черкаси) - 1:3

        Голи: Клименко – Колос,Тарануха, Шкондін

        Вилучення: Вініченко (за дві жовті картки) – Бойко (за дві жовті картки)

        Дуже принциповий матч !

Фото без опису

       Перший тайм виправдав очікування вболівальників – цей відрізок зустрічі був видовищним і багатим на створені гострі моменти, але справу до логічного завершення довести жодній команді не вдалося.

     Другий тайм почався з обміну атаками. А на 14 хвилині у Колоса пройшла атака, яка всю дорогу була на «тоненького», але у підсумку м’яч все таки потрапив у ворота Магльованого – 1:0. Пропущений гол ще більше «завів» черкаську команду, але і чорнобаївці не збиралися зупинятися на досягнутому. Карбонівці починають нервувати і помилятися. На 4 хвилині другого тайму у черкащан Бойко побачив перед собою жовту картку, а у Колоса три загальнокомандних фоли. Потім жовту картку арбітр показав і гравцю Колоса. На 19 хвилині гри у Колоса Вініченко за відмашку рукою отримав другу жовту картку і був вилучений з майданчика. У чорнобаївців 5 командних фолів. У Карбона дві хвилини гри у більшості і відносно швидко вони використовують свій шанс зрівняти рахунок – Колос дальнім ударом у дев’ятку змушує капітулювати Згуру. Гра набуває свого емоційного максимуму. За три хвилини до фінальної сирени Карбону вдається провести швидку результативну атаку – 1:2.

Фото без опису

       За 2 хвилини 11 секунд Бойко отримує другу жовту картку і залишає майданчик. У Колоса з’являється відмінний шанс зрівняти рахунок. Крім цього в обох команд по 5 фолів. За 1,08 хв. до завершення гри у ворота чорнобаївців призначаєтьс дабл-пенальті, який Карбон реалізує – 1:3.

       Кінцівка гри проходить під акомпанемент атак Колоса, але рахунок у зустрічі так більше і не змінився.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь