A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

14 січня 2022 року селищний голова Сергій Любивий провів нараду з працівниками селищного комунального підприємства та працівниками Чорнобаївського РЕМ.

Дата: 17.01.2022 14:10
Кількість переглядів: 216

     14 січня 2022 року селищний голова Сергій Любивий провів нараду з працівниками селищного комунального підприємства та працівниками Чорнобаївського РЕМ.

     Було розглянуто питання охорони та утримання зелених насаджень в охоронних зонах ліній електропередач, питання заміни та реєстрації приладів обліку електроенергії для юридичних осіб, а також збереження елементів вуличного освітлення  при реконструкції та ремонті ліній електропередач.

    На даний час гостро стоїть питання в постійному та безперебійному забезпеченні електроенергією споживачів громади, а тому селищний голова акцентував, що зелені насадження, які знаходяться в захисних зонах ЛЕП (ліній електропередач) на землях комунальної власності повинні бути ліквідовані спільними зусиллями РЕМу та селищної ради, керуючись  усіма дозвільними документами, що вимагає чинне законодавство. Дерева, що ростуть на приватних територіях повинні бути розчищені власниками домоволодінь. Особам, що неспроможні провести такі роботи, селищна рада буде надавати допомогу.

      Селищний голова наголосив на тому, що розчищення від гілок та дерев має бути проведено цивілізовано. А це значить, що після проведення таких робіт буде здійснено переробку гілок на щепу, з подальшим прибиранням та наведенням належного санітарного стану та естетичного вигляду вулиць населених пунктів.

Фото без опису

     З приводу другого питання свою думку висловив заступник селищного голови  Володимир Семенов, який наголосив, що на даний час на об’єктах комунального господарства за вимогою енергетиків потрібно замінити близько 30 приладів обліку. Але згідно Кодексу комерційного обліку електричної енергії п.1.1.4 (експлуатація та використання  справних і повірених засобів комерційного обліку електроенергії) достатньо здійснити перереєстрацію, якщо змінено власника приладу обліку та провести їх повну параметризацію.

      Також було наголошено на збереженні елементів вуличного освітлення, що перебувають у комунальній власності при реконструкції та ремонті ліній електропередач.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь