A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Селищний голова провів нараду зі старостами

Дата: 20.01.2022 15:49
Кількість переглядів: 253

       20 січня 2022 року селищний голова Сергій Любивий провів нараду зі старостами старостинських округів Чорнобаївської територіальної громади за участі  начальників відділів селищної ради.

      У ході наради було підведено підсумки роботи за 2021 рік та обговорено плани роботи та перспективи розвитку різних галузей у 2022 році.  Також було розглянуто  питання    виконання селищного бюджету за минулий рік та шляхи його наповнення у 2022 році.

       Начальник фінансового відділу селищної ради Антоніна Черненко проінформувала, що виконання дохідної частини бюджету за 2021 рік становить 147633 тис грн. це 109,7 % до планових завдань, але резерви для наповнення бюджету ще не вичерпані. Забезпечення сталого надходження до бюджету дало змогу у минулому році вчасно проводити виплату заробітної плати працівникам бюджетної сфери, розраховуватися за використані енергоносії та проводити благоустрій населених пунктів, ремонти доріг та вирішувати інші нагальні потреби громади.

        Обговорили перспективи розвитку галузей освіти та охорони здоров’я, організацію проведення культурно-масових заходів у 2022 році та проведення благоустрою населених пунктів громади, проведення ремонтів доріг.

    Начальник відділу освіти  Валентина Чорногор  проінформувала про стан    фінансування   та матеріально-технічного забезпечення закладів освіти,  а також   ознайомила з основними показниками результативності   їх роботи у 2021 році.  Говорячи про перспективи розвитку галузі освіти, провела  аналіз мережі освітніх закладів   зазначивши  кількість учнів та дітей дошкільного віку в перспективі на 3 роки, середню наповнюваність класів по закладах, середні витрати на одного учня,  наявність шкільних автобусів. Також коротко окреслила завдання на 2022 рік.

       Начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я Юлія Хоменко підвела підсумки роботи відділу соціального захисту та комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Чорнобаївської селищної ради». Також обговорили  зміни в механізмах призначення різного виду державних допомог, житлових субсидій та проблеми в галузі охорони здоровя.

         Юрій Цимбал – начальник відділу житлово-комунального господарства, комунальної власності, охорони довкілля та земельних відносин  доповів про благоустрій громади, витрати на проведення робіт з благоустрою, облаштування дорожнього покриття та роботу комунальної служби. Учасниками наради було обговорено ряд земельних питань: проведення інвентаризації землі та її раціональне використання.

    Обговорили і  стан проведення приписки громадян 2005 року народження до призивної дільниці першого відділу Золотоніського РТЦК та СП.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь