A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Публічна бібліотека спільно з відділом культури прийняла участь у конкурсі проєктів від Британської ради та успішно пройшла три етапи відбору

Дата: 24.01.2022 14:25
Кількість переглядів: 286

        Публічна бібліотека спільно з відділом культури прийняла участь у конкурсі проєктів від Британської ради та успішно пройшла три етапи відбору: оцінювання та відбір проєктів соціальної дії у фінал; голосування; презентація та захист проєкту перед конкурсною комісією і здобула перемогу. 

      Проєкт "Мистецький простір "Артсквер" передбачає створення вуличного мистецького простору, що розташується у сквері, що знаходиться за школою мистецтв. Фінансування від Британської ради не покриває повністю загального бюджету проєкту. Обов’язково умовою є співфінансування. Тому за кошти селищної ради передбачається облаштування частини скверу тротуарною плиткою та придбання зелених насаджень. За кошти Британської ради - придбання садових дерев’яних лавок та сценічного помосту.

               В результаті отримаємо красивий куточок селища для молоді, громади та гостей, комфортне місце для відпочинку та проведення дозвілля. 

      Підготовчі етапи облаштування простору вже розпочато: створено проєкт майбутнього скверу, висаджено алею молодих саджанців.

      У межах проєкту будуть  здійснені наступні кроки: селищна толока по впорядкуванню простору та насадженню зелених декоративних рослин із залученням жителів громади. Урочисте відкриття простору відбудеться у форматі зустрічі-діалогу молоді з представниками місцевої влади. Також у сквері будуть проведені молодіжні мистецькі вечори «Алло, шукаємо таланти», артфест «У пошуках скарбів», що дасть можливість молоді згуртуватися, реалізувати свій творчий потенціал та творча майстерня з майстрами-умільцями краю, де вони матимуть змогу показати свої роботи і популяризувати свою творчість серед населення.

             Британська рада підтримує ініціативи, що розраховані на соціальну згуртованість мешканців громади, особливо молоді. Тож сподіваємося на активність як молоді, так і людей різних поколінь нашої громади в процесі реалізації проєкту.

              Дякуємо всім хто віддав свій голос за даний проєкт!

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь