A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

ВІДБУВСЯ ЗАПУСК ТВЕРДОПАЛИВНИХ КОТЛІВ У ШКІЛЬНИХ КОТЕЛЬНЯХ

Дата: 26.01.2022 11:36
Кількість переглядів: 194

    Одним із актуальних питань  для нашої громади  є питання запровадження альтернативних джерел опалення з метою економії бюджетних коштів.

        Нещодавно відбувся пробний запуск нових твердопаливних котлів тривалого горіння ALTEP у відновлених  котельнях Богодухівського та Великоканівецького НВК. Загальна вартість  виконаних робіт 443837  гривень, з яких 400 тисяч гривень  залучені та використані з державного бюджету.

Фото без опису

    Твердопаливні котельні відновлені у рамках програми енергоощадження й енергозаміщення Чорнобаївської громади та дозволяють перевести опалення  закладів освіти з дороговартісного природного газу на альтернативні види палива. Також ще один плюс у тому, що при необхідності можна використовувати твердопаливні та газові котли як окремо, так і сумісно. Результатом проведеної роботи є забезпечення сталого температурного режиму в приміщеннях шкіл відповідно до встановлених норм та економія коштів місцевого бюджету на опалення, створення комфортних умов для навчання.

Фото без опису

          Вже під час пробного запуску відчули, що нові котли допомагають досягти вищої і стабільнішої температури, мають високий коефіцієнт корисної дії.  Важлива й економія – вона вже за першими підрахунками дасть заощадження в сумі біля 500 тисяч гривень за опалювальний сезон.

        Незабаром котельні запрацюють у штатному режимі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь