Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Обстеження умов проживання дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах

Дата: 27.01.2022 17:03
Кількість переглядів: 319

        Одним із важливих завдань центру надання соціальних послуг відділення соціальної роботи та служби у справах дітей  є  виявлення на ранній стадії сімей, які неспроможні виконувати виховні функції та забезпечення захисту прав дітей. З цією метою проводяться цільові профілактичні рейди в ході яких перевіряються умови утримання та виховання дітей в сім’ях, які опинились в складних життєвих обставинах.

    26.01.2022 року працівниками відділення соціальної роботи центру надання соціальних послуг та служби у справах дітей були здійснені планові виїзди в смт. Чорнобай, с. Хрестителеве, с. Бакаєве та с. Франківка, під час яких проведено обстеження 7 сімей, в яких проживає 15 дітей. Під час рейдів з батьками проведено профілактичні бесіди стосовно належного виховання дітей, створення відповідних матеріально-побутових та санітарних умов проживання, недопущення вчинення насильства та порушення прав дітей. Також проведено бесіди з дітьми щодо їх поведінки, зовнішнього вигляду, ведення здорового способу життя. Батьків попереджено про адміністративну та кримінальну відповідальність за ухиляння від виконання обов`язків по вихованню дітей. За результатами проведеної роботи складено акти обстежень умов проживання сімей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь