A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Вечорниці в Малобурімському сільському будинку культури 

Дата: 28.01.2022 11:19
Кількість переглядів: 278

     Завершенням Різдвяного циклу свят в Малобурімському сільському будинку культури стали вечорниці для учасників художньої самодіяльності села.

Фото без опису

         Дух родинного затишку створила сама зала, де відбувалося дійство, оформлена у вигляді світлиці в українському стилі, з необхідними атрибутами, вишитими рушниками, смачними стравами, домашнім начинням та іншим, що ніби переносить у минулі часи. Таким чином віддаючи шану історичному минулому та беручи звідти все найкраще у наше сьогодення, організатори заходу мали на меті відродити, що є в народі – пісню, мову, історію і  звичаї.  Не обійшлося і на цих вечорницях без лайливих баби Параски та баби Палажки, роль яких на сучасний лад зіграли Любов Кононенко та Тетяна Лук’яненко. Саме вони після чергової «перепалки» і стали господинями вечорниць, привітно зустрічаючи гостей.

Фото без опису

      Всі хто був присутній поринули у захоплюючу атмосферу, у наші традиції, з конкурсами, жартами, загадками та  гуморесками. А ще всі разом співали українських народних пісень і навіть пробували відтворили танці, які колись танцювала молодь на вечорницях. У підсумку всі учасники дійства щиро пригощалися смачними стравами, пиріжками.  Це стане уже традицією в старостаті, адже таке дійство об’єднує  усіх  у єдину родину.

         Щирі слова вдячності  жителі громади висловлюють всім учасникам художньої самодіяльності, а також керівнику СТОВ «Маяк» Сергію Лихошерсту, який завжди йде назустріч, допомагає та підтримує.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь