Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

28 січня в приміщенні спортивного комплексу смт. Чорнобай відбувся відкритий обласний турнір з дзюдо “Зірочки татамі” 

Дата: 31.01.2022 08:16
Кількість переглядів: 251

       28 січня в приміщенні спортивного комплексу смт. Чорнобай відбувся відкритий обласний турнір з дзюдо “Зірочки татамі” серед юнаків та дівчат 2007-2009 та 2010-2011 років народження. Помірятися силою та спритністю приїхали спортсмени з Корсунь-Шевченківського, Драбова, Яготина (Київської області), Чорнобаївської ТГ, Іркліївської ТГ, дві команди з м.Шпола та три команди з м. Черкаси. Загалом за нагороди змагалися 148 учасників.

Фото без опису

     Традиційно турнір було розпочато урочистою церемонією відкриття, на якій до учасників та гостей змагань з вітальним словом від селищного голови Сергія Любивого звернувся керуючий справами виконавчого комітету Чорнобаївської селищної ради Василь Мінько, який побажав учасникам змагань спортивного азарту, енергії, наснаги, наполегливості і звичайно перемоги, а вболівальникам - цікавого і видовищного дійства, хорошого настрою і відпочинку.

Фото без опису

     Після відкриття на борцівському килимі розпочалися запеклі протистояння, які проходили в ритмі спортивної і безкомпромісної боротьби, за можливість зайняти якомога вище призове місце на п'єдесталі переможців. Спортсмени завзято змагалися, для когось це був дебют, а хтось вже з багажом досвіду міг нав'язати суперникам боротьбу, хтось перемагав, хтось поступався, але можна відверто сказати, що перемогли всі. Насамперед, це отриманий досвід, який допоможе юним спортсменам здобувати нові перемоги і йти до нових вершин.

Фото без опису

   Фото без опису

     Турнір відбувся на високому рівні, учасники і гості залишилися задоволені Чорнобаївською гостинністю, всі переможці і призери були нагороджені грамотами, медалями та кубками, а самі змагання на довго залишаться в пам'яті у юних, можливо майбутніх Олімпійських чемпіонів. Адже може бути і таке, що колись хтось з цих дітлахів завоює призові місця, а можливо навіть золото на олімпійських іграх і ми будемо згадувати, що цей спортсмен починав свій шлях з "Зірочок татамі" в смт.Чорнобай.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь