Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Чорнобаївська селищна рада вітає колектив редакції газети « Світлий шлях» з ювілеєм - 90-річчям з дня заснування.

Дата: 02.02.2022 12:35
Кількість переглядів: 253

          Сьогодні 2 лютого відзначає  свій ювілей - 90 - років   газета, яка з 1932 року весь цей час була й залишається чесним співрозмовником, мудрим порадником. Її якісне публіцистичне слово завжди спонукало до роздумів, формувало громадську думку, виховувало патріотизм. І сьогодні перед газетою стоять такі ж важливі завдання - доставляти людям оперативну інформацію, виховувати нові покоління.

  Упевнений, що й надалі обрані газетою демократичні чесноти, самовіддане служіння своїм землякам, неспинне прагнення змінювати життя  на Чорнобаївщині на краще залишатимуться домінуючими орієнтирами.

   З нагоди свята зичу колективу редакції   газети « Світлий шлях» та її читачам міцного здоров’я, натхнення, творчих здобутків в роботі, сили та енергії у професійній діяльності, наполегливості в досягненні нових висот на ниві журналістики, благополуччя та добробуту в родинах.

     Селищний голова  Сергій ЛЮБИВИЙ

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь