Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Учні Чорнобаївської громади вкотре показують чудові результати на обласних олімпіадах

Дата: 02.02.2022 16:00
Кількість переглядів: 253

        Захищаючи честь закладів освіти Чорнобаївщини на обласному етапі предметних олімпіад, талановиті учні на чолі зі своїми педагогами гідно доводять, що прагнення до пізнання, ініціатива і наполегливість мають обов’язково винагороджуватися!

      Визначені переможці обласної олімпіади із географії, української мови та літератури.  За результатами цих інтелектуальних змагань ми щиро вітаємо Брагінець Вікторію, ученицю 10 класу Чорнобаївської гімназії, та її вчительку Оксану Іванівну Підорван з перемогою в обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури (ІІ місце).

Фото без опису

       З призовим ІІІ місцем на обласній олімпіаді з географії також вітаємо Гонтар Дарину, ученицю 10б класу Чорнобаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1. Висловлюємо подяку вчителю Лесі Володимирівні Волох за якісну та результативну підготовку вже другого призера обласної олімпіади.

Фото без опису

      Ці досягнення наших учнів – результат наполегливої праці, творчого пошуку і  знань. Це ще один крок до зростання якості освітніх послуг, які надають педагоги нашої громади!

Бажаємо наставникам та їх учням  подальших успіхів та перемог, віри у свої сили, упевненості у подальших конкурсних випробуваннях!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь