A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 03.02.2022 11:18
Кількість переглядів: 202

     03 лютого  2022 року відбулось засідання виконавчого комітету селищної ради під головуванням  першого заступника селищного голови Олега Мурав’ї.

Фото без опису

  Керуючий  справами виконавчого комітету селищної ради Василь Мінько  проінформував членів виконавчого комітету про роботу адміністративної комісії виконавчого комітету та про здійснення виконавчим комітетом Чорнобаївської селищної ради делегованих повноважень  органів виконавчої влади за 2021 рік.

   У ході засідання прийнято рішення: про створення  комісії з питань евакуації Чорнобаївської селищної ради  та її склад; про взяття   зобов’язань   забезпечення фахівців з вищою медичною освітою, на строк не менше ніж три роки, безоплатним користуванням житлом, опаленням і освітленням у межах встановлених норм; про присвоєння поштової адреси об’єктам нерухомого майна.

Фото без опису

  Затвердили члени виконавчого комітету й питання, попередньо опрацьовані комісією селищної ради з питань захисту прав дитини. Зокрема, що стосуються неналежного виконання батьківських обов’язків відносно своєї неповнолітньої дитинивстановлення днів та годин зустрічі батькові з малолітньою донькою, затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав та надання дозволу  на продаж житлового будинку, в якому зареєстрована неповнолітня дитина.

    Також членами виконавчого комітету розглянуто питання про надання дозволу на видалення аварійних дерев.

Фото без опису

      З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Чорнобаївської селищної ради.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь