A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Засідала молодіжна рада

Дата: 03.02.2022 11:14
Кількість переглядів: 211

    02 лютого відбулася зустріч з активною молоддю громади з метою підведення підсумків за 2021 рік та побудови планів на майбутнє. Зібрання відбулося за участі заступника селищного голови Володимира Семенова, начальника відділу культури, молоді та спорту Анни Купчин, головного спеціаліста сектору молоді та спорту Івана Сосунова, лідерів учнівської та студентської молоді. Деякі учасники долучилися дистанційно, в режимі онлайн конференції. 

    За минулий рік за ініціативи нашої молоді було проведено 4 тематичних вечорів відпочинку,  3 майстер-класи, працював літній кінотеатр, встановлено арт-об’єкт «Я люблю Чорнобай». Заступник селищного голови наголосив на тому, що важливо, щоб до молодіжних ініціатив долучалися не лише чорнобаївці, а й юні лідери з усіх населених пунктів громади. Цікаво почути їхні думки та ідеї щодо напрямків розвитку нашої Чорнобаївщини.

     Також було визначено приміщення, де буде організовано роботу молодіжного клубу. Такий власний простір дасть можливість для самореалізації молоді, роботи над проектами, проведення цікавого дозвілля, перегляду кінофільмів. Домовлено про зустріч з молодіжною організацією м.Золотоноша, які вже мають досвід у цій сфері і готові ним поділитися.

   Спільно з начальником відділу культури, молоді та спорту розглянуто  можливі грантові проекти та прийнято рішення взяти участь у тренінгу для молоді «Не очікуй! Створюй!».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь