A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

ДО УВАГИ ОТРИМУВАЧІВ ДОПОМОГ, ПІЛЬГ ТА СУБСИДІЙ

Дата: 04.02.2022 11:41
Кількість переглядів: 463

           Управління соціального захисту населення Золотоніської районної державної

  адміністрації  інформує:

             ДО УВАГИ ОТРИМУВАЧІВ ДОПОМОГ, ПІЛЬГ ТА СУБСИДІЙ!

  Шановні жителі територіальних громад Золотоніського району, які є отримувачами різних видів допомог, пільг та субсидій! Повідомляємо, що 03.02.2022 надійшли кошти на виплату допомог за лютий 2022 року та кошти на виплату пільг і субсидій за січень 2022 року. Кошти будуть зараховані банками на особові рахунки отримувачів 04.02.2022. Доставка коштів через поштові відділення буде здійснюватись відповідно до їх графіку виплат. Окремо зазначаємо, що розмір субсидій зменшений, в зв'язку зі зміною соціальних нормативів, що діяли в період перебування регіону із встановленим "червоним" рівнем епідемічної небезпеки.

          Щодо зменшення розміру субсидій надаємо інформацію.   Відповідно до постанов КМУ від 21 жовтня 1995 р. № 848 «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива», від               6 серпня 2014 р. № 409 «Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування»  соціальні нормативи для призначення субсидії становлять:

  • електроенергія70 кВтг на місяць на сім’ю (домогосподарство) з однієї особи і додатково 30 кВтг на місяць на кожного іншого члена сім’ї (домогосподарства), але не більш як 190 кВтг на місяць;

  • водопостачання  - 3,6 куб. метра холодної води на одну особу на місяць;

  • водовідведення -   3,6 куб. метра на одну особу на місяць;

  • газопостачання на плиту – 1) за наявності газової плити в разі відсутності централізованого гарячого водопостачання та газового водонагрівача - 5,4 куб. метра на одну особу на місяць; 2) за наявності газової плити та газового водонагрівача - 10,5 куб. метра на одну особу на місяць.

 

       На період карантину та період перебування регіону із встановленим "червоним" рівнем епідемічної небезпеки, відповідно до постанови КМУ від 25.03.2020 № 247 «Про особливості надання житлових субсидій», розрахунок житлових субсидій здійснювався з урахуванням збільшених на 50% соціальних нормативів,  у межах яких надається субсидія на оплату житлово-комунальних послуг.  Так як в січні 2022 року регіон уже не перебуває в «червоній» зонірозрахунок розміру субсидій здійснювався без врахування збільшених соціальних нормативів.

            

Начальник управління                                             Валентина   СКИБА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь