A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Футзал. Чемпіонат України

Дата: 07.02.2022 08:09
Кількість переглядів: 260

         5 лютого 2022р. відбувся матч 8 туру Чемпіонату України (ІІ ліга, черкаська зона). Червона Слобода (Червона Слобода) - Колос (Чорнобай) - 0 : 2

Голи: Вініченко, Федоренко

Попередження: Семенюк М., Дяченко (обидва Червона Слобода)

Фото без опису

       Зустріч Червона Слобода – Колос (Чорнобай) почалася з обміну гострими атаками. Помітно, що обидві команди були заряджені якнайшвидше забити гол. Першими близькими до успіху була Червона Слобода, але Згура у Колоса, зумів зреагувати на складний удар. Далі гра перейшла у рівномірний обмін атаками.

        Досить швидко пролетіли пів тайму, а табло висвічувало нулі. Усі намагання гравців забити гол зводили нанівець або неточність, або надійну гру голкіперів.

Фото без опису

        Нагадаємо, що перед цим матчем команди є сусідами по турнірній таблиці. І ціна перемоги у цьому протистоянні є дуже високою.

            Після стартового сплеску активності у другому таймі команди дещо збавили обороти і перейшли до багатоходових комбінацій. На 16-й хвилині біля воріт Червоної Слободи «гаряче» і м’яч кілька разів пролітав уздовж все тих же воріт, але колосівцям не вдавалося замкнути ці простріли.

             За 6 хвилин до завершення тайму у Червоної Слободи 5 фол. У їхного суперника – три. Ціна наступного фолу у команди із Черкаського району – дабл-пенальті.

            На 19 хвилині Вініченко у Колоса розпочинає атаку і після пасу від Кривенка завершує її влучним ударом – 0:1. Червона Слобода організовує штурм воріт Чорнобаю, але в один з моментів, щоб зупинити контратаку суперника Дяченко із Червоної Слободи порушує правила – а це дабл-пенальті у їхні ворота. На щастя для червонослобідців Колос своїм шансом збільшити перевагу не скористався. А от забити гол за три хвилини до завершення гри їм вдалося – 0:2.

      Протягом нервової кінцівки зустрічі рахунок міг змінюватися неодноразово, але Колос перемогу не упустив.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь