A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Чорнобаївська молодь побувала в Молодіжному клубі м.Золотоноша

Дата: 07.02.2022 14:06
Кількість переглядів: 302

      04 лютого лідери учнівського самоврядування та активна молодь селища відвідали Артпростір Молодіжного клубу журналістики м.Золотоноша. Їхня історія почалася в 2017, у 2019 вони створили перший у місті прострір CHILLOUT, а зараз постійно оселилися у районному будинку культури, де разом з активною молоддю облаштовують свій ArtProstir. Це про можливості для молоді, можливості розвивати себе, робити щось для себе та інших, застосувати свої таланти та вчитися новому, це можливості брати відповідальність та обирати собі дозвілля, це про неформальну освіту, волонтерство, прийняття та підтримку.

Фото без опису

      Артпростір - це три кімнати та хол: кімната для запису відеороликів та місцевих новин, картинна галерея і майстерня місцевого художника, а також основна кімната, де проходять зустрічі з і спікерами, перегляди фільмів, вечори акустичної музики. Всі стіни, і навіть стеля, власноруч учасниками молодіжного клубу малюнками, фотографіями та елементами декору. Наші лідери поцікавилися, як їм вдалося реалізувати свою ідею, хто їх підтримує, як їм вдається залучати на свої заходи аудиторію, в часи, коли молодь відірвати від гаджетів майже не можливо і здивувати цікавим дозвіллям дуже складно.

Фото без опису

      Отримавши відповіді на всі запитання, взяли участь в цікавому тесті: всі закрили очі подумали про те, чого найбільше очікують від створення молодіжної організації в Чорнобаї, після чого кожен обрав собі листівку з малюнком, який дав відповіді на наші запитання.

     Наостанок голова молодіжної організації Оксана Червякова побажала, щоб в цьому році на Черкащині стало на один молодіжний простір більше.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь