Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Участь у Всеукраїнському онлайн-флешмобі до Дня безпечного Інтернету

Дата: 08.02.2022 16:13
Кількість переглядів: 261

     8 лютого  вчителі  Малобурімської ЗОШ І-ІІІ ступенів   взяли участь у Всеукраїнському онлайн-флешмобі до Дня безпечного Інтернету, який проводився в рамках співпраці Google Україна та Міністерства освіти і науки України.

       У рамках заходу   було зареєстровано рекорд України щодо виконання 41 тисячею освітян  цифрових вправ у віртуальних кімнатах Google for Education. 

Фото без опису

   Під час заходу були презентовані можливості цифрових інструментів Google Workspace for Education, «Посібник із безпеки дітей в Інтернеті». Також учасники виконали вправи у віртуальних кімнатах, отримали рекомендації щодо обережності та відповідальності під час роботи в Інтернеті, дізналися як використати готові методичні рішення для формування навичок інформаційної безпеки.

     Вчителі Малобурімської ЗОШ   І-ІІІ ступенів  разом з іншими учасниками  онлайн-флешмобу отримали   «Посібник із безпеки дітей в Інтернеті» для впровадження в освітній діяльності.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь