A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Твердопаливні котельні відновлюються в рамках програми енергоощадження й енергозаміщення Чорнобаївської громади

Дата: 10.02.2022 16:35
Кількість переглядів: 212

     10 лютого 2022 року,  в рамках робочого візиту до Чорнобаївської громади, народний депутат Верховної  Ради України Олег Арсенюк зустрівся з селищним головою Сергієм Любивим  за участі голови Золотоніської районної ради Бориса Євмини, першого заступника селищного голови Олега Мурав’ї, заступника селищного голови  Володимира Семенова.   Обговорили можливості продовження спільного вирішення нагальних питань розвитку громади та виробили план спільних дій на 2022 рік.

Фото без опису

   Після зустрічі  відвідали  відновлену твердопаливну  котельню Великоканівецького навчально-виховного комплексу.

Фото без опису

   Повернувшись до навчання після зимових канікул, школярі відзначили комфортні умови завдяки відчутному  потеплінню у своїх класних кімнатах та й в усьому закладі загалом.

Фото без опису

    Можливість відновити твердопаливні котельні у Великоканівецькому та Богодухівському НВК  з’явилась завдяки ініціативі селищного голови Сергія Любивого та підтримці народного депутата Верховної  Ради України Олега Арсенюка.  Загальна вартість  виконаних робіт 500 тисяч гривень, з яких 400 тисяч гривень залучені  з державного бюджету за сприяння   народного депутата , 100 тисяч гривень профінансовано з  бюджету громади.  

  • Твердопаливні котельні відновлюються в рамках програми енергоощадження й енергозаміщення Чорнобаївської громади, – говорить заступник  селищного голови  Володимир Семенов  - Ми активно працюємо над цим актуальним для громади напрямком і сьогодні вже маємо перші результати. Переведення опалення на альтернативні види палива дає змогу досягти вищої температури у приміщенні  і при цьому значно економити  кошти громади. Тому наступним етапом цієї роботи є  облаштування   котелень з комбінованим опаленням у Лукашівському та Хрестителівському НВК.
  • Зараз у школі ми відчуваємо комфортне рівномірно розподілене тепло, чого раніше не було зазначає директор Великоканівецького НВК Жанна Мицюк. - Дуже добре, що тепер тепло для наших діток більше не залежить від формального початку чи завершення опалювального сезону.  Газ, який оплачується з місцевого бюджету, на даний час ми вже не використовуємо. Тобто, вже сьогодні  ми робимо економію, перш за все, для бюджету територіальної громади.  Дякуємо нашому депутату за   дієвий відгук на нагальні проблеми, за увагу та підтримку закладів освіти.

 

    Зауважимо,  що  наразі  громада планує  втілити ще один важливий та нагальний  проєкт – капітальний ремонт їдальні та харчоблоку Чорнобаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, в якому харчуються здобувачі освіти  як школи,  так і гімназії.  На реалізацію проєкту виділено кошти з бюджету громади та  завдяки сприяння   Олега  Арсенюка  з державного бюджету   на загальну суму близько 3 млн. грн.

    Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю в рамках підтримки ініціатив нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь