A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

Дата: 14.02.2022 15:29
Кількість переглядів: 160

      14 лютого 2022 року на засіданні комісії Іван Коренюк, завідувач Чорнобаївського лабораторного відділення державної установи «Черкаський обласний лабораторний центр Міністерство охорони здоров’я України»,  проінформував, що у населених пунктах та закладах освіти Чорнобаївської територіальної громади збільшується кількість випадків захворювання на СОVID-19, а саме: в період з 01.02.2022 по 13.02.2022 року на території Чорнобаївської громади виявлено 251 випадок інфікування на СОVID-19, з 07.02.2022 по 13.02.2022 виявлено 154 випадки інфікування, зокрема, 90 випадків в смт Чорнобай. Збільшилась кількість випадків захворюваності дітей та працівників закладів освіти. Та рекомендував, зважаючи на різке збільшення захворюваності, для зменшення ризиків інфікування, дуже відповідально і ретельно виконувати заходи індивідуального захисту та вакцинуватись, щоб вберегтися від тяжкого перебігу хвороби. Уникати місць скупчення людей. Відкласти на пізніше святкування та інші заходи за участю великої кількості людей, адже тут найлегше заразитися.

    Валентина Чорногор, начальник відділу освіти,  повідомила, що  відділом освіти проводиться щоденний моніторинг стану захворюваності  працівників та здобувачів освіти на COVID-19 та ГРВІ. На даний час спостерігається збільшення частки дитячого контингенту та працівників, які захворіли чи були контактні із хворими, зокрема, спалах хвороби спостерігається у закладах освіти смт Чорнобай.

   За результатами наданих матеріалів  та з урахуванням обговорень комісія вирішила перевести на дистанційну форму навчання 5-11 класи Чорнобаївської гімназії, Чорнобаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, Чорнобаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 із 14.02.2022 року по 18.02.2022 року, а також перевести на дистанційну форму навчання заняття гуртків ЦДЮТ, в яких займаються учні навчальних закладів смт. Чорнобай до 18.02.2022 року.

Заборонити проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних та інших) заходів (крім проведення офіційних спортивних заходів, за умови дотримання учасниками таких заходів відповідних санітарних і протиепідемічних заходів.

 

 З повним текстом проколу можна ознайомитись на офіційному сайті Чорнобаївської селищної ради  «Чорнобаївська громада»  в розділі « Протоколи комісії ТЕБ і НС».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь