A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Відбулося засідання двадцятої сесії Чорнобаївської  селищної ради VIII скликання.

Дата: 17.02.2022 15:04
Кількість переглядів: 220

   17 лютого  2022 року під головуванням секретаря селищної ради Анатолія Чупруна відбулося засідання двадцятої сесії Чорнобаївської  селищної ради VIII скликання.

Фото без опису

  У роботі сесії взяли участь 19 депутатів. Були запрошені старости, керівники підприємств,  установ та організацій селищної комунальної власності, керівники виконавчих органів селищної ради, представники засобів масової інформації. На розгляд було винесено 57 питань порядку денного, серед яких:

   1. Про затвердження базової мережі закладів культури Чорнобаївської селищної ради.

   2. Про прийняття майна до селищної комунальної власності.

   3. Про Звернення депутатів Чорнобаївської селищної ради VIIІ скликання Черкаської області до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Ради національної безпеки і оборони України щодо забезпечення фінансовим ресурсом територіальної оборони.

   4. Про Звернення депутатів Чорнобаївської селищної ради VIIІ скликання Черкаської області до Президента України, Кабінету Міністрів України, Черкаської обласної державної адміністрації, Черкаської обласної ради, Золотоніської районної ради щодо закриття мосту через річку Сула на км 170+867 автомобільної дороги державного значення Н-08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя (через м. Кременчук) – Маріуполь.

   5. Про Звернення депутатів Чорнобаївської селищної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України з приводу належного фінансового забезпечення сфери охорони здоров’я.

   6. Про надання дозволу Чорнобаївському комунальному підприємству «Виробниче управління житлово – комунального господарства» на придбання, на умовах фінансового лізингу, екскаватора-навантажувача БАМ-2014 на базі трактора МТЗ-82.1.

   Депутатами було затверджено ряд внесених змін до рішень сесії селищної ради.

  У ході сесії  розглянуто ряд проектів рішень, які стосуються затвердження технічних документацій із землеустрою та передачу у приватну власність земельних ділянок комунальної власності, виготовлення і затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу на розробку проектів землеустрою, припинення права користування земельними ділянками,  проведення земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки  та інші.

   Частину питань знято з розгляду та відправлено на доопрацювання, з інших питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

   З усіма прийнятими рішеннями ви можете ознайомитися на офіційному вебсайті Чорнобаївської  селищної ради у строки визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь